25 bin TL laptop önerisi

Bende zannetmiyorum, umarım daha da düşmez ☺️

Ben ek olarak aldığımda vatan da 8 GB'lik RAM'de aldım. Ve kendileri taktılar. İmkanınız varsa RAM'de ilave edin.

hemen yaptırmayı düşünüyoeum ztn hocam
 
Bununla ilgili teknik serviste yakından tanıdığım arkadaş çok garip bir şey dedi. Freedos alma sakın. Gerçekten windowsu kurması zor ve biosu sıkıntılı dedi. Ayda bir 3 ayda bir göçmeler yaşayabilirsin dedi. Hatta servise gider, biosu sıfırlayıp geri yollarlar dedi. Ne alaka diyorum o da bilmiyor. Gelen gördüğüm sıkıntı bu dedi. Var mı sıkıntı yaşayan ?
 
Bununla ilgili teknik serviste yakından tanıdığım arkadaş çok garip bir şey dedi. FreeDOS alma sakın. Gerçekten Windows'u kurması zor ve BIOS'u sıkıntılı dedi. Ayda bir 3 ayda bir göçmeler yaşayabilirsin dedi. Hatta servise gider, BIOS'u sıfırlayıp geri yollarlar dedi. Ne alaka diyorum o da bilmiyor. Gelen gördüğüm sıkıntı bu dedi. Var mı sıkıntı yaşayan?

Laptopu teknik serviste böyle elemanlara emanet ediyoruz bir de, yazık. Windows'u kurmak zor değil ilk olarak, göçmeler derken ne dediğini anlamadım. BIOS'unda da bir sıkıntı olmaz, eğer düzgünce kurduysa.
 
Vallaha anlamadım ben de. HDD sıkıntılı muhtemelen. Biostan mı yani anakart mı sıkıntılı anlamadım. Windows zor kuruluyor dedi inanmadım öyle şey mi olur dedim. Şu arkadaşa sor dedi o aldı dedi. Çocuk hakkaten 4-5 saat uğraşıp ancak kurabildik dedi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı