kanki ne alaka monsterİkinci el düşünürsen ki sıfır 25kya pek bişey bulabilceğini sanmıyorum monster öneririm 25klıklarıda gayet başarılı tahminimcede istediğin oyunlarıda açar
Nıye oyle dedın kralkanki ne alaka monster![]()
reis bütçeyi 30bine çıkarabilsen süper olur. Bu fiyatlara 3050 var ancak böyle bir para verip 3050 almak çok kötü olur. En azından bir 4050 bulalım sana.25 bin liram var. RDR, Fortnite, Roblox, Valorant, GTA 5 oynayabileceğim bir bilgisayar önerir misiniz?
aşırı kalitesiz ve ısınıyorbirde kötü şeyler koyuyor geneldeNıye oyle dedın kral
kartdan çok watt önemlireis bütçeyi 30bine çıkarabilsen süper olur. Bu fiyatlara 3050 var ancak böyle bir para verip 3050 almak çok kötü olur. En azından bir 4050 bulalım sana.
karttan çok watt önemli ise 4050 60w 3050 95w'dan daha mı iyi dostum? Tabii ki değil. Çoğu oyunda 45w modeli bile geçiyoraşırı kalitesiz ve ısınıyorbirde kötü şeyler koyuyor genelde
kartdan çok watt önemli
karttan çok watt önemli ise 4050 60w 3050 95w'dan daha mı iyi dostum? Tabii ki değil. Çoğu oyunda 45w modeli bile geçiyor
Kaldı ki adama 45w 4050 önerecek değiliz herhalde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.