25 bin TL'ye RTX 4070 Ti Super alınır mı?

Bütçe
25000

smfrtt

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Vaktim pek yok dememin sebebi bir arkadaşla anlaştık ve 4070 Ti Super ekran kartını akşam almam için konuştuk. Sıfır ekran kartı. INNO3D markalı. Fiyatı 25000 TL. Sizce bu kadar para vermek bir ekran kartına saçmalık mı? Ya da bu ekran kartı bu fiyat etmez mi? Günde 1-2 saat oturabiliyorum bilgisayar başına iş yüzünden. Sizce iptal mi etmeliyim yoksa 25000 TL verip ekran kartını alayım mı?

Arkadaşlar selam. Vaktim pek yok dememin sebebi bir arkadaşla anlaştık ve 4070 Ti Super ekran kartını akşam almam için konuştuk. Sıfır ekran kartı. INNO3D markalı. Fiyatı 25000 TL. Sizce bu kadar para vermek bir ekran kartına saçmalık mı? Ya da bu ekran kartı bu fiyat etmez mi? Günde 1-2 saat oturabiliyorum bilgisayar başına iş yüzünden. Sizce iptal mi etmeliyim yoksa 25000 TL verip ekran kartını alayım mı?

Senin tercihin de sıfırı 34 civarına satılıyor o kartın emin misin dolandırılmadığına ?

Bu ekran kartı bu fiyatı hak eder. Sizin burada düşünmeniz gereken şey, ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamaması durumu olur. Günde 1-2 saat de olsa amacınız oyun ise alınır.

25K biraz az, satıcı birşeyler çeviriyor olabilir. Dolandırıcı olsam 29'dan aşağı bırakmazdım çünkü.

25K biraz az, satıcı birşeyler çeviriyor olabilir. Dolandırıcı olsam 29'dan aşağı bırakmazdım çünkü.
Ha bu arada, günde iş için 1-2 saat oturacaksanız bu kadar para vermeyin bir ekran kartına, 4070 Ti Super gibi bir kartın tüm ayrıcalıkları ile kullanın derim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı