25 bin TL'ye tablet onerisi

Tamam da arkadas aciklamada "cizim yapiyorum." gibi bir ibareden bahsetmedigi surece kalemi pozitif bir etken gibi gostermek ne kadar mantiklidir?

Ders için kullanacağını yazmış.

Bu arada iPad Mini gibi bir cihaz da almanı önermem ders çalışmak için kullanacak isen ekran boyutu tatmin etmez. Bir de tabletten oyun oynayacaksan kontrolcü alman çok mantıklı olur senin için.

S10+ alman daha mantıklı olur. Eğer ekran büyüklüğü çok büyük sorun değilse. 2031'e kadar güncelleme desteği olacak. Sana önerilen tabletin ise 2028'e kadar.
Kral samsung telefonlarda da ayni seyi yapiyor sonra telefonlara guncellemeler 1 sene sonra geliyor. Sistem duzgun calistiktan sonra guncelleme destegini ne yapsin. Sanki sen bu tableti alinca tablet 2031'e kadar full performans gosterecekmis gibi lanse ediyorsunuz.

Kral samsung telefonlarda da ayni seyi yapiyor sonra telefonlara guncellemeler 1 sene sonra geliyor. Sistem duzgun calistiktan sonra guncelleme destegini ne yapsin. Sanki sen bu tableti alinca tablet 2031'e kadar full performans gosterecekmis gibi lanse ediyorsunuz.
Apple'da da aynı şey geçerli. 1 sene sonra filan da gelmiyor. Maksimum 1 veya 2 ay sürüyor.

S10+ alman daha mantıklı olur. Eğer ekran büyüklüğü çok büyük sorun değilse. 2031'e kadar güncelleme desteği olacak. Sana önerilen tabletin ise 2028'e kadar.

Ders için kullanacağını yazmış.

Kral Samsung telefonlarda da ayni seyi yapiyor sonra telefonlara guncellemeler 1 sene sonra geliyor. Sistem duzgun calistiktan sonra guncelleme destegini ne yapsin. Sanki sen bu tableti alinca tablet 2031'e kadar full performans gosterecekmis gibi lanse ediyorsunuz.

Kral Samsung telefonlarda da ayni seyi yapiyor sonra telefonlara guncellemeler 1 sene sonra geliyor. Sistem duzgun calistiktan sonra guncelleme destegini ne yapsin. Sanki sen bu tableti alinca tablet 2031'e kadar full performans gosterecekmis gibi lanse ediyorsunuz.

Ekran büyüklüğüne alışmam lazım ilk defa tablet alacağım zaten Apple'da en az 25k artı bir de kalem bence de Samsung daha mantıklı ama ilk başta dediğim gibi amcamın kartını kullanacağız gibi duruyor oda Apple diyr daha uzun kullanırsın diye bende çok anlamıyorum PC'den bildiğim kadar Samsung'lar 3-4 sene sonra çöp olur diyor bizim de maddi durum o kadar iyi değil almışken uzun süreli kullanmak istiyorum en azından liseyi bitirip ünidede azıcık idare etsin istiyorum eğer Apple daha uzun ve performanslı diyorsanız Apple alayım ama Samsung daha iyi diyorsanız Samsung alayım.

11.nesil var o çok iyi değil gibi 17 falan hbde

Apple'da da aynı şey geçerli. 1 sene sonra filan da gelmiyor. Maksimum 1 veya 2 ay sürüyor.

Ekran büyüklüğüne alışmam lazım ilk defa tablet alacağım zaten Apple'da en az 25k artı bir de kalem bence de Samsung daha mantıklı ama ilk başta dediğim gibi amcamın kartını kullanacağız gibi duruyor oda Apple diyr daha uzun kullanırsın diye bende çok anlamıyorum PC'den bildiğim kadar Samsung'lar 3-4 sene sonra çöp olur diyor bizim de maddi durum o kadar iyi değil almışken uzun süreli kullanmak istiyorum en azından liseyi bitirip ünidede azıcık idare etsin istiyorum eğer Apple daha uzun ve performanslı diyorsanız Apple alayım ama Samsung daha iyi diyorsanız Samsung alayım.
Apple mini ders calisacaksan uzebilir ama dedigim gibi kesinlikle samsungdan cok daha uzun omurlu akici ve stabil. Apple pen almana gerek yok illaki guzel baska markalarin sattigi penler var diye biliyorum.

Apple mini ders calisacaksan uzebilir ama dedigim gibi kesinlikle samsungdan cok daha uzun omurlu akici ve stabil. Apple pen almana gerek yok illaki guzel baska markalarin sattigi penler var diye biliyorum.
bi yerde apple sadece apple pencil kullanmaya yönelik güncelleme gelir demişti ona takıldım bide çakma kaleme 1200 falan vereceğime gider orjinalini alırım gibi

11.nesil var o çok iyi değil gibi 17 falan hbde
bu nasıl sizce bunla kalemde alırım çok iyi gelmedi gözüme sizce?

Lise kaçtasın bilmiyorum ama Samsung seni üniversiteye kadar götürür. Apple ile aralarında ömür farkı yok. Her iki marka da yaklaşık aynı süreleri çıkarıyor. Ben bir Samsung ekosistemi kullanıcısı olarak öneriyorum. Apple cihazları da fazlaca deneyimledim ve memnun kalmadım. Sıfır özelleştirme, kalem bağlantısını Bluetooth ile yapmasından dolayı durmadan bağlantı sorunları yaşatıyor. Şarj etmeniz de gerekiyor. Samsung'ta direkt manyetik olarak algılıyor ve daha az gecikmeye sahip. Apple'ın not uygulaması berbat. Samsung Notes'u ana not uygulaması olarak kullanabilirsiniz. Gayet hızlı ve iyi. Apple Notes ise berbat durumda. Bunu iPad kullanan arkadaşlarım söylüyor. Goodnotes gibi uygulamalar almanız gerekir iPad'de. Samsung'ta Goodnotes'a ihtiyaç olmasa da 1 sene bedava veriyor diye biliyorum. iPad kullanan bir arkadaşıma verdim bende. Ayrıca AMOLED ekranın çok daha iyi olduğunu hepimiz biliyoruz. Apple'ın tek önde olan şeyi işlemcisi. O da çok farkedilmeyecek bir detay. Sonuçta Samsung'ta da güçlü bir işlemci var.

Samsung'un dandik işlemcili tabletleri tabii uzun süre dayanmaz ancak Apple'ın M3 çipi ile kapışan dimensty 9300+ var. Üzerine garantisi bittikten sonra tablete Custom ROM ile daha uygun bir işletim sistemi yükleyebilirsin. Apple tarafında uzun vadede yazılım desteği kesilirse elinden hiçbir şey gelmez. Eğer IPad'te da vinci Resolve Procreate gibi yazılımlar kullanmayacaksan bebce pek bir anlamı yok. Normal bir kullanıcı için Samsung her türlü tercih edilir. Samsung s serisi de değer çok kaybetmez diğer Android cihazlara göre.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı