25 bin TL'ye tablet onerisi

Pro zaten düz modelleri desteklemiyor. USB-C'den bahsetmiştim.
Yani USB-C denen kalemin çakma kalemlerden pek bir farkı olmadığı için bahsetmeye değer görmedim ben.
bi videoda m3le tabs10+la arasındaki tek fark performans diğerleri aynı gibi performansda o kadar fark oluyormu belki m3de çıkabilirim

bi videoda m3le tabs10+la arasındaki tek fark performans diğerleri aynı gibi performansda o kadar fark oluyormu belki m3de çıkabilirim
ama m3 baya zor bi ihtimal bide kalemi yok

Günlük işlerde asla fark edilmez. Edit vs yapmayacaksan Samsung'tan devam et. AMOLED ekran tek başına alınma sebebi bence.
tamam ben bi konuşacam peki samsungda ikna edemessem m3 mü alayım mini 11.nesilm
yapacağım şeyler not almak pubg oynamak normal bi şekilde bide proje için falan slayt hazırlarım

tamam ben bi konuşacam peki samsungda ikna edemessem m3 mü alayım mini 11.nesilm
yapacağım şeyler not almak pubg oynamak normal bi şekilde bide proje için falan slayt hazırlarım
bide ilk tabletim zaten alacağımı en 4-5 yıl kullanıcam işimde ağır değil

bide ilk tabletim zaten alacağımı en 4-5 yıl kullanıcam işimde ağır değil
iPad 11'den kaç direk. Mini'de küçücük. M3 tek seçenek. Ben araştırdım ve Tab S10 Plus bana en uyan tablet de direk.

Tamam ben bir konuşacağım peki Samsung'da ikna edemessem M3 mü alayım mini 11.nesilm
Yapacağım şeyler not almak PUBG oynamak normal bir şekilde bir de proje için falan slayt hazırlarım.

Bir de ilk tabletim zaten alacağımı en 4-5 yıl kullanacağım işimde ağır değil.

M3 yerine iPad Air M.2+pencil Pro tercih edilebilir. Mini kesinlikle bir seçenek olmamalı mini ile iPad Air M.2 aynı fiyatta mini tercih etmek çok saçma olur eğer küçük ekran şart değil ise.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı