25 bin TL'ye tablet onerisi

Sağ olun ikinizde anladım peki S9 mu S10+ mı S10+daha iyi ama ekranı büyük oynarken sıkıntı çıkarır mı diye düşünüyorum çok farkı olur mu? Birine biri 11.nesil sadece ders çalısıp PUBG oynayacaksan yeter demişti onun fiyatı uygun onda fikriniz ne.

S10+ al bence. Tab S9 Plus'ı alalı bir sene oldu. Oyun nadirde olsa oynuyorum ve çok büyük gelmiyor. Bir zaman sonra alışırsın.

S10+ al bence. Tab S9 Plus'ı alalı bir sene oldu. Oyun nadirde olsa oynuyorum ve çok büyük gelmiyor. Bir zaman sonra alışırsın.
11.nesil hakkında fikriniz nedir bende s10+ alıcam gibi son kez fikrinizi almak istiyorum

iPad 11. nesil sadece Apple Pencil 1. nesili destekliyor ki o da iyi bir kalem sayılmaz günümüz şartlarında. Benim tavsiyem S10+ almak bütçe varken en iyisi olur.

iPad 11. nesil sadece Apple Pencil 1. nesili destekliyor ki o da iyi bir kalem sayılmaz günümüz şartlarında. Benim tavsiyem S10+ almak bütçe varken en iyisi olur.
tamam ben amcama yazıp bi konuşayım alırsam dönerim bi kaç güne sağolun

11.nesil hakkında fikriniz nedir bende s10+ alıcam gibi son kez fikrinizi almak istiyorum
Hala lamine edilmemiş berbat bir LCD ekran kullanıyor. Dynamic Amoled'in yanına bile yaklaşamaz.

Bütün Apple Pencil'ları destekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…