25 bin TL'ye tablet onerisi

eğer dediğin gibi 60 hz rahatsız etmez ise bütçenize göre tercih yapmalısınız verdiğim 3 tavsiye haricinde apple tarafında başka alternatif yok bu bütçelerde
''Samsung tarafını düşünmüyorsanız 3 adet tavsiyem var birincisi bütçeyi zorlamadan iPad 11 ve 3.parti bir kalem ile işi bitirmeniz diğeri ise daha iyi olsun diyorsanız iPad Air M.2 + Apple Pencil Pro tercih etmek. Bir diğer seçenek ise aceleniz yoksa okula dönüş kampanyasında (yaz aylarında) 27K'ya iPad Air M3+Apple Pencil Pro satılacak.''

iPad Pro almayacaksan bu butcede eger Apple ekosistemin yoksan iPad almak mantikli degil. iPad Air ozellikle batarya kısmında fazla geride. Kalem almak istersende ekstra para vermen lazim Samsung'da kutu icinde cikiyor.

iPad Pro ile Air'in ekean sureleri cok yakin haberiniz olsun ek olarak islem gucu acisindan bir nesil eski Air M.2 bile yer yer daha ustundur.
Bende genele bakinca bu kullaniciya S10+ onerebilirim ama dogrulari soylemek gerek.

iPad Pro ile Air'in ekean sureleri cok yakin haberiniz olsun ek olarak islem gucu acisindan bir nesil eski Air M.2 bile yer yer daha ustundur.
Bende genele bakinca bu kullaniciya S10+ onerebilirim ama dogrulari soylemek gerek.
Benxer fiyattaki M2 çip model uzerine konustum. Batarya suresinde genel bir düşüklük oldugu gercek maalesef.

Benxer fiyattaki M2 çip model uzerine konustum. Batarya suresinde genel bir düşüklük oldugu gercek maalesef.
Bana samsung apple arasında bir öneri yap bütçe Max m3 onun dışı yapın ona kadar cikamayabilirim kullanım amacim ders çalışmak oyun oynamak. Oyunu daha fazla oynarim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı