25 bin TL'ye telefon önerisi

Rivoxile

Kilopat
Katılım
29 Ağustos 2016
Mesajlar
486
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam. En fazla 25 bin TL'ye kadar olan telefon önerilerinizi yazarsanız çok sevinirim. Aklımda S22, S23 FE var ama daha iyidir dediğiniz telefonlar varsa yazarsanız çok iyi olur.
 
2 side gayet iyi cihazlar bende S21 FE var param yetmiyordu S22 vs almaya öneririm ben şahsen performans anlamında ve kamera anlamında çok beğeniyorum.
 
S23 Fe öneririm. 3 haftadır kullanıyorum ve gayet memnunum.

İşlemci performansı, ekran gayet memnun etti. Kamerası beklentimden daha iyi çıktı ve özellikle video stabilizasyonunda fazlazıyla işimi gördü. Batarya ne kötü ne mükemmel. En kötü 5 saat 40dk, en iyi 7 saat 20dk ekran süresi aldım.
 
S23 FE.

SD 8 Gen 1 güç olarak Exynos 2200 modelinden daha iyi olsa da S23 FE almanı öneririm. Şarjı daha iyi, kamera performansları da benzer cihazların. S23 FE modelindeki E2200 modeli de revize edilmiş bir model S22 serisindeki Exynos modeline göre ısınma noktasında daha iyi.
 
Selam. En fazla 25 bin TL'ye kadar olan telefon önerilerinizi yazarsanız çok sevinirim. Aklımda S22, S23 FE var ama daha iyidir dediğiniz telefonlar varsa yazarsanız çok iyi olur.
Hocam bende s22 var yaklaşık 2 hafta önce aldım cihazı. S23FE yi bilmiyorum nasıl bir cihazdır. S22 güzel telefon günlük kullanımda ısınma problemi yok ama oyun oynuyorum derseniz ısınıyor. Test amaçlı pubg indirdim 43 45 derecelerde oynatıyor kasma donma olmadan. Elimi biraz yakıyordu oynarken. Kamerasını çok beğendim gayet güzel iş çıkarıyor. İnstagrama hikaye atarken kalitede bozma yapmıyor. Bataryası wifi'deyken 5 saat civarı ekran süresi alabiliyorum instagram tiktok whatsapp gibi uygulamalarda. Ama mobil veride üzer hocam. Kamerayı da çok sık kullanıyorsanız bi powerbank almanız şart gün içinde biter şarjı. Merak ettiğiniz başka bir şey varsa sorabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı