25 ila 30 bin TL NVIDIA sistem önerisi

Biliyorum bütçenizi çok aştım ama şu aralar 4060 dışı NVIDIA sistemlerin hepsi ölü nokta bana göre, hiçbiri tam olarak F/P değil AMD sistemler yanında.

Attığım da öyle biraz ama değerlendirebilirsiniz. Sistemin bütün artılarını çıkarırsak 36.5k yapıyor, ben en F/P boş 4070 Super sistemi 35'e görmüştüm Ekim'de.

Biliyorum bütçenizi çok aştım ama şu aralar 4060 dışı NVIDIA sistemlerin hepsi ölü nokta bana göre, hiçbiri tam olarak F/P değil AMD sistemler yanında.

Attığım da öyle biraz ama değerlendirebilirsiniz. Sistemin bütün artılarını çıkarırsak 36.5k yapıyor, ben en F/P boş 4070 Super sistemi 35'e görmüştüm Ekim'de.

Çok sağlam sistem kesinlikle alınır.

Butceyi aşması problem değil 40K'nin üstüne çıkabilir Black Myth: Wukong ile incelemesi vardı oyunlarda sıkıntı çıkarmaz değil mi göz zevkini bozmasin bir de render için sıkıntı çıkarmazsa sizin attığınız sistemi de değerlendirebilirim.

Butceyi aşması problem değil 40K'nin üstüne çıkabilir Black Myth: Wukong ile incelemesi vardı oyunlarda sıkıntı çıkarmaz değil mi göz zevkini bozmasin bir de render için sıkıntı çıkarmazsa sizin attığınız sistemi de değerlendirebilirim.

Çıkarmaz hocam 4070 Super bu. Şu anda konu içinde atılan bütün sistemler arasında en yüksek performansı bu sistemden alırsınız.

Opsiyon tavsiyesi isterseniz:

SSD'yi NV2, NV3, P3 Plus yapabilirsiniz. Hangisi hangisinden iyi ben de tam hakim değilim.

Aynı RAM'lerin 6000MHz CL36 olanı var 100 lira farkla bunu kesinlikle yapın.

Thermalright Aqua Elite 360M sıvı soğutma var onun da fiyatı iyi. 360M biraz overkill o işlemciye ama fiyatı uygun soğutucunun.

Twinmos'tan 2 TB olandan yükseltme yapsam olur mu?

Yapılabilir belki ama bence DRAM'siz bir SSD'yi o kadar yüksek bir depolama alanıyla almayın. Zaten anakartta 2. slot var, sonradan yüksek kapasiteli DRAM'e sahip kaliteli bir SSD alabilirsiniz veya arkadaşın dediği gibi alırken Renegade'e yükselterek de alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı