Onun anlatımlı videosu varsa atar mısınız? Benim işime yarar da![]()
Modemin markası ile YouTube'da aratırsan bulursun. Modemden yapılan bir ayar
Onun anlatımlı videosu varsa atar mısınız? Benim işime yarar da![]()
Turkcell Superonline 25 Mbps'lik fiber internet paketi var. Acaba 5 kişilik bir aile için yeterli mi? Aktif olarak da kullanmaktayız.
Türksat Kablonet kullanıcısıyım 30 Mbps bağlantım var. 6.kat, 5.kat, ve 3.kattaki dairelere asansör boşluğundan ethernet kablosu çektik modem 5.katta. Modemin olduğu ev haricinde diğer evlerde dağıtıcılar var. Download kanalında sıkıntı olmuyor ama upload sıkıntı olabiliyor bazen.
Şuan 16 Mbps ADSL paket kullanıyorum. Netspeed'e her ay 56 TL para veriyorum, internetim yine Türk Telekom altyapısı üzerinden sağlanıyor. Aynı hizmet Türk Telekom'da çok daha pahalı. Ucuz falan değil yani.Türk Telekom hem ucuz hem de kaliteli sadece insanlar boşu boşuna ön yargılı oluyorlar.
Superonline'de çok ping oluyormuş ben Türk Telekom kullanıyorum bugüne kadar Max 25 gördüm ping olarak tabii bu benim oturduğum bölge için geçerli ilk olarak TTNET TürkNet vb. sana verdiği hızlara bak sonra bakabilirsen komşunun pingine falan bak öyle kararını netleştir ama bence Türk Telekom hem ucuz hem de kaliteli sadece insanlar boşu boşuna ön yargılı oluyorlar.
Türksat kablonet kullanıcısıyım 30 Mbps bağlantım var . 6.kat, 5.kat, ve 3.kattaki dairelere asansör boşluğundan ethernet kablosu çektik modem 5.katta. Modemin olduğu ev haricinde diğer evlerde dağıtıcılar var. Download kanalında sıkıntı olmuyor ama upload sıkıntı olabiliyor bazen.
Acaba Türksat ya da TurkNet gibi firmalara yönelmeli miyim onlarda daha ucuz daha yüksek hızlarda internet sağlıyorlar.
Oyunlarda ping sıkıntısı yaşıyor musunuz özellikle CS:GO'da
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.