25 Mbps internetle Twitch gibi platformlarda oyun yayını yapılır mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu deneme yayını ama çok kastı diğerlerinde böyle olmuyordu. Sizce bu normal mi internetime göre.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu deneme yayını ama çok kastı diğerlerinde böyle olmuyordu. Sizce bu normal mi internetime göre.

690P de 2 Mbps upload ile yayın yapma. 540P60FPS dene. Ben şu an Türk Telekom'dan 8 Mbps upload alıyorum. Çok rahat bir şekilde 6000 bitrate ile 1080P60FPS yayın yapıyorum. Fakat senin FPS'in düşük biraz. 540P60FPS veya 540P30FPS dene. Bitrate 1500 ver. Ethernetle bağlan Wi-Fi ile yüksek ping alırsın.

690P de 2 Mbps upload ile yayın yapma. 540P60FPS dene. Ben şu an Türk Telekom'dan 8 Mbps upload alıyorum. Çok rahat bir şekilde 6000 bitrate ile 1080P60FPS yayın yapıyorum. Fakat senin FPS'in düşük biraz. 540P60FPS veya 540P30FPS dene. Bitrate 1500 ver. Ethernetle bağlan Wi-Fi ile yüksek ping alırsın.

540P60FPS nasıl yapılıyor acaba.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı