R3 3200U Vega 3 - 8 GB RAM sistemde Windows 11'e geçilmeli mi?

Vritra

Centipat
Daha fazla  
Hocalarım iyi günler, başlıkta yazdığım gibi laptopun özellikleri ortada, 5 yıldır formatlamadım cihazı ve formatlıyorken hazır Windows 10 desteği bitmişken Windows 11 kurayım dedim, Windows 11 şu an sorunlu mu? Oyun işini GeForce NOW'dan hallediyorum ve sadece günlük internette gezinmek için kullanılıyor cihaz, sizce Windows 11 kurmalı mıyım?

Ben de benzer bir sistem kullanıyorum ve normalde Linux kullanıyorum ama okulumdaki programlar için mecburen Windows 11 var. Özellikle Linux'tan geçtiğim için gözüme çok batıyor sanırım ama RAM kullanımından memnun değilim ve Windows 10 LTSC kurmayı planlıyorum. 8 GB RAM gerçekten yetmiyor artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçme hacım 8 GB RAM'in var, Windows 11 zaten 5GB civarı RAM kullanıyor, Windows 10 iyidir.

Peki hocam sağ olun görüşünüz için, Windows 10'da kalacağım.

Ben de benzer bir sistem kullanıyorum ve normalde Linux kullanıyorum ama okulumdaki programlar için mecburen Windows 11 var. Özellikle Linux'tan geçtiğim için gözüme çok batıyor sanırım ama RAM kullanımından memnun değilim ve Windows 10 LTSC kurmayı planlıyorum. 8 GB RAM gerçekten yetmiyor artık.

Çok haklısınız hocam, bende 8 GB yeter diye umut etmiştim de gerçekten yetersiz kalıyor. Ben de genişletilmiş güvenlik güncelleştirmeleri bitince LTSC geçerim büyük ihtimalle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı