İnternetten araştırdığımda 25m çok fazla kablo bulamadım. Bulduklarım da kalitesizdi, siz ne önerirsiniz, ayrıca ethernet kablosu birleştiricisi almak mantıklı mı? Evimde 2 tane ethernet kablosu var.
Benim odama ethernet 55-60 metre kablo ile geliyor. Bir kaybım yok.25 metre almayın bence. 100 Mbps ise 10-20 arası düşer. Yani zorunlu değilseniz o kadar uzun almanızı tavsiye etmiyorum.
Aynı dönüştürücüye de sahibim, bir kayıp yaşatmıyor. Kullanılır.Ayrıca ethernet kablosu birleştiricisi almak mantıklı mı? Evimde 2 tane ethernet kablosu var.
25 metre almayın bence. 100 Mbps ise 10-20 arası düşer. Yani zorunlu değilseniz o kadar uzun almanızı tavsiye etmiyorum.
Çok teşekkür ederim.Pahalı
Orta
Ucuz
20 Metre https://amzn.eu/d/ifbIGKw
Bütün markaları kullanmış olarak yazıyorum. Pahalı olarak önerdiğim marka kabeldirekt iyidir. Aynı seviyede Ugreen ürünlerine de bakabilirsiniz.
Orta segment olarak Slink öneririm. 25m link bulamadım şimdi, bulursam eklerim. Ucuz olan da Alfais. Kaplaması çok kaliteli değil. Biraz esnetince plastiği beyazlıyor hemen. Ama Cat6 kablo sonuçta. Çok hareket etmeyecek ve ayak altında olmayacaksa, bir yerden çekip sabitleyecekseniz işinizi görür.
Benim odama ethernet 55-60 metre kablo ile geliyor. Bir kaybım yok.
Aynı dönüştürücüye de sahibim, bir kayıp yaşatmıyor. Kullanılır.
Pahalı.
Orta.
Ucuz.
20 metre https://amzn.eu/d/ifbIGKw
Bütün markaları kullanmış olarak yazıyorum. Pahalı olarak önerdiğim marka kabeldirekt iyidir. Aynı seviyede Ugreen ürünlerine de bakabilirsiniz.
Orta segment olarak S-Link öneririm. 25m link bulamadım şimdi, bulursam eklerim. Ucuz olan da Alfais. Kaplaması çok kaliteli değil. Biraz esnetince plastiği beyazlıyor hemen. Ama CAT6 kablo sonuçta. Çok hareket etmeyecek ve ayak altında olmayacaksa, bir yerden çekip sabitleyecekseniz işinizi görür.
Benim odama Ethernet 55-60 metre kablo ile geliyor. Bir kaybım yok.
Aynı dönüştürücüye de sahibim, bir kayıp yaşatmıyor. Kullanılır.
Banayeni sitesini ilk defa gördüm. Baktığımda ise akakçenin kendi platformu olarak gözüküyor. Güvenilir diye düşünüyorum. Banayeni üzerinden smallman satıcısı satıyor. Smallmani hepsiburada gibi başka platformlarda gördüm sıkça, onun da yorumları genelde olumluydu.Bana yeni satıcısı güvenilir mi?
Banayeni sitesini ilk defa gördüm. Baktığımda ise Akakçe'nin kendi platformu olarak gözüküyor. Güvenilir diye düşünüyorum. Banayeni üzerinden smallman satıcısı satıyor. Smallmani Hepsiburada gibi başka platformlarda gördüm sıkça, onun da yorumları genelde olumluydu.
Dış kaplaması kalın, sağlam bir kablo bence. Bende 6-7 tane 1 metrelikleri var, kullanıyorum 4-5 senedir aynı kabloları.S-Link 30 lira daha pahalıya Amazon'da varmış. S-Link' in kablo kalitesi nasıl?
Çok teşekkür ederim.Dış kaplaması kalın, sağlam bir kablo bence. Bende 6-7 tane 1 metrelikleri var, kullanıyorum 4-5 senedir aynı kabloları.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.