25" Odyssey G4 Full HD 240 Hz alınır mı?

Bütçe
6000
Bende şu an sıkıntı yok neden kapalı tutmamız gerekiyor göze gelen bir şey mi var.

Strobe crosstalk problemine yol açar, parlaklığı düşürür, bazı ayarları kilitler vs birçok modelde sıkıntılı bir ayardır.

Strobe crosstalk:
Desktop Screenshot 2025.06.20 - 15.10.08.28.png

Eğer bu sorun yoksa zaten çok yüksek ihtimalle kapalıdır.

Strobe crosstalk problemine yol açar, parlaklığı düşürür, bazı ayarları kilitler vs birçok modelde sıkıntılı bir ayardır.

Strobe crosstalk:
Eki Görüntüle 2516834

Tepki süresi sanırsam dediğiniz muhabbet oyun ayarları kısmında ekstrem hızlı seçenekleri var ben standart yaptım onu.

@roxy1881 hocam 6k değermi sizin düşüncelerinizde benim için önemli G65B ve G4 kombini yapacağım ileride masaüstü toplayacağım o zaman ana monitör G65B yapacağım şimdilik G4 alayım Full HD 240Hz kullanayım zaten G65B 2K 240 Hz kullanamıyorum maksimum 120 veriyor ama monitör gerçekten çok hoşuma gitti Forza'yı orada oynuyorum grafikler muazzam oldu 2K da tekrardan teşekkürler.​

Son düzenleme:
Tepki süresi sanırsam dediğiniz muhabbet oyun ayarları kısmında ekstrem hızlı seçenekleri var ben standart yaptım onu.

@roxy1881 hocam 6k değermi sizin düşüncelerinizde benim için önemli G65B ve G4 kombini yapacağım ileride masaüstü toplayacağım o zaman ana monitör G65B yapacağım şimdilik G4 alayım Full HD 240Hz kullanayım zaten G65B 2K 240 Hz kullanamıyorum maksimum 120 veriyor ama monitör gerçekten çok hoşuma gitti Forza'yı orada oynuyorum grafikler muazzam oldu 2K da tekrardan teşekkürler.​

G4'ü yan monitör olarak kullanacaksan, ve G65B kıyasla renk olayına çok takılmıyorsan al geç.
Kombo ve güzel uyum sağlar.

Strobe crosstalk:
Eki Görüntüle 2516834

Hocam merhaba G4 cihazda HDMI port ayarı varmış G65B de var mı ben baktım bulamadım acaba HDMI 2.1 ayarı var ben onumu kaçırıyorum. 2K 240Hz ondan olmuyordur belki çünkü laptop HDMI 2.1 çok saçma geldi bana.

Hocam merhaba G4 cihazda HDMI port ayarı varmış G65B de var mı ben baktım bulamadım acaba HDMI 2.1 ayarı var ben onumu kaçırıyorum. 2K 240Hz ondan olmuyordur belki çünkü laptop HDMI 2.1 çok saçma geldi bana.

HDMI 2.1 var. İncelemelerde de olduğu yazıyor.
IMG_3385.jpeg

HDMI 2.1 var. İncelemelerde de olduğu yazıyor.
Eki Görüntüle 2518833

Evet hocam ama şöyle bir problem var G4-G5-g7 ve diğer çoğu modelde port versiyon ayarı var HDMI ve DP için o ayarı değiştirebiliyorsunuz ama bu monitörde onu bulamadım.

Evet hocam ama şöyle bir problem var G4-G5-g7 ve diğer çoğu modelde port versiyon ayarı var HDMI ve DP için o ayarı değiştirebiliyorsunuz ama bu monitörde onu bulamadım.
Merhabalar, bahsettiğiniz 25" Odyssey G4 Full HD 240 Hz monitörü almayı düşünüyorum ben de öğrenci indirimiyle 5700 TL'ye, deneyimlerinizi paylaşma şansınız var mı, önerir misiniz?

Merhaba, bahsettiğiniz 25" Odyssey G4 Full HD 240 Hz monitörü almayı düşünüyorum ben de öğrenci indirimiyle 5700 TL'ye, deneyimlerinizi paylaşma şansınız var mı, önerir misiniz?

Vazgeçtim hocam şu an içi LG IPS 144Hz monitör kullanıyorum 2. ekran olarak ama LG satışa koydum satılırsa alacağım onun için G65B çok memnunum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı