25 TL DreamSpark Premium / Windows 10 EDU

Makaleler
4
Yer
İstanbul
Daha fazla  
İstanbul Aydın Üniversitesi öğrenciyim araştırdım ve "DreamSpark Premium" için okulun kulübüne yıllık 25 TL ile üye olduktan sonra okul bana DreamSpark Premium kullanıcı adımı verdi ve Windows'un tüm sürümleri mevcut ve hemen Windows 10 lisansımı aldım çok mutluyum zaten DreamSpark windows 8.1 kullanıyordum ve windows 10 çok pahalı diyordum korsana karşı olduğum için DreamSpark Premium'a geçtim. Kesinlikle bilgilendirme amaçlıdır, ticari teklif bulunmayın..!

windows 10.JPG

DreamSpark Premium ücretsiz olarak bunları kullanabiliyorsunuz.
DreamSpark Premium Market.JPG

Windows 8.1 Professional vermesi ayrı bir kıyak. :D
DreamSpark Premium Win 8.1.JPG

Son olarak bana Windows 10 olarak bu sürümleri sunuyor hangisini seçmeliyim ? @Recep Baltaş
Edu.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
DreamSpark öğrenci için gerçekten büyük nimet. Keşke tüm üniversitelerde olsa ama ne yazık ki halen çoğu üniversite bunu desteklemiyor.

Evet gerçekten de iyi bir hizmet. Fırat Üniversitesi'nde okuyan arkadaşlar "indir.firat.edu.tr" adresinden tamamen ücretsiz bir şekilde okul numaraları ve öğrenci şifreleri ile birçok yazılımı(Office,Windows 10,Windows 7,Windows 8.1, AutoCAD,Avira vb.) gibi yazılımlara ücretsiz ve lisanslı bir şekilde edinebilir. Bilgi paylaştıkça çoğalır ne de olsa...
ekran görüntüsü2.png

ekran görüntüsü3.png

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı