Steam 25 TL'ye Steam FIFA 23 satan satıcılar dolandırıcı mı?


Bu linki bana Discord'dan arkadaşım attı, bence güvenilmez ama size de sormak istedim. Baktım hesap geri alınmaz diyor da anlamadım, bunlar çalıntı hesap mı?
Çalıntı falan değil. Site güvenilir mi bilmiyorum şak diye güvenilir demek istemiyorum ama ben kullanıyorum bir sorun yaşamadım, sadece alınacak olan ürünün açıklama kısmını dikkatli okumak gerekiyor.
 

Bu linki bana Discord'dan arkadaşım attı, bence güvenilmez ama size de sormak istedim. Baktım hesap geri alınmaz diyor da anlamadım, bunlar çalıntı hesap mı?
Hiçbir sıkıntı olmaz. Zamanında bende bu işlerdeydim aynı yerde GameSatışta böyle hesaplar satıyordum. OpssGameShop oranın en güvenli satıcılarından biridir. Hesapları kendi aldığı hesaplar oluyor genelde çalıntı hesap satmıyor diye biliyorum. Zaten hesabı verirken size verdiği hesap bilgilerinin epostasının vs. başında kendi nicki bulunuyor burdan bile anlayabilrsiniz hesabın onun olduğunu. İşleyişinde bir sıkıntı olmuyor eğer oyunun online modunu oynamayacaksanız sadece çevrimdışı maçlar atacaksanız hiçbir sıkıntı yok alıp offline bir şekilde oynuyorsunuz. 25 TL olmasının sebebi hesabı birden fazla kişiye satıp oyunu aldığı fiyattan daha fazla kar etmesi. Ama dediğim gibi sadece offline modda takılırsanız hesaptaki diğer kişiler size sıkıntı çıkartmayacak.
 
Çalıntı olduğu kesin bir olay değil dostum. Mesela bende FIFA23 satın alıp 10 15 kişiye satabilirim. Sadece offline modda oynayabileceklerini söylerim ve 10 15 kişiyi aynı anda hesaba sokabilirim.
Ben garanti çalıntı demiyorum ki. Adamlar hesabı dahi çalıyor ve bu şekilde oyuna da para vermiyorlar dedim. Biraz araştırsa onlarca "email - password" listesi bulur. Combo listesi ve Proxy listesi bulmak zaten 10 dk.
 
Oyun veya hesap giderse gitsin sorun değil ama kart bilgilerini girince bir sıkıntı olur mu acaba?

cats.jpg
 

Yeni konular

Geri
Yukarı