250.000 TL İle Ne Yapılabilir

250.000 TL ile, çok iyi düşünülür. Belkide bir daha böyle bir şansınız olmayacağı için ince eleyip sık dokunur.
Risk almak her ne kadar ilerlemenin ilk adımı olsa da bir dahası yoksa bastığınız yerin sağlam olduğundan emin olunması gerekir. %100 hiçbir zaman emin olunmaz tabi ki zaten bu durumda adı risk olmazdı fakat bu oranı en yüksekte tutmak, garantici olmak gerekir.
Bir anlık hevesle, dolduruşa gelerek hayalperestliğin dozunu kaçırarak eldeki bulgurdan olmamak gerek.
Ben, piyasalar, ekonomi, birilerinin çıkarına hizmet etsin diye yerle yeksan olmadan önce, elime bir miktar para geçse, elimden de geldiği için ev alıp tadilatını yapıp satarım düşüncesindeydim. Tabi yukarıda belirttiğim sebeplerle sadece düşünceydi.
Araştırılıp, ne nasıl yapılıyor, piyasada benim yengeç adını verdiğim bu sektörün pisliklerinden zarar görmeyecek şekilde, kandırılmayacak, art niyetlerin kurbanı olmayacak şekilde donanımlı olmadan yapılası değil.
Hoş, ülke bir oraya bir buraya sürükleniyorken hiçbir şey de yapılmaz ya neyse.

Yahu ne diyorsun sen? Görüyoruz ülkemizi yönetenlerin helalliğini. Adam belki ateist sanane onun haramından veya günahından. Kendi ibadetini, dinini kendine sakla ki daha anlamlı olsun. Ne çok seviyorsunuz arkadaş millete din dayatmasını. Yaşı başı almış kişileriz seni bilemem ama gitmek istediğimiz yolda özgürüz. Biz cehenneme gidelim, sen cennete. Yine seni bağlayan bir durum yok. Çok düzgün yaşıyor ya müslümanım diyenler, bir de nasihat alıyoruz üstüne anasını satayım. Allah'a herkes kendisi hesap verecek. O yüzden sana inandığın yolda karışan olmadığı gibi başkalarına da karışmamanı tavsiye ederim. Direk konu sahibine "haram kardeşim bence öyle yapma" demek varken, gelip hesap sorar gibi "haram olduğunu biliyorsun değil mi ?" demeseydin, bunları boşa zamanımı harcayıp yazmama gerek kalmayacaktı. Bana soracaksa sadece Allah hesap sorar. Kimsenin haddine değil günahıma, haramıma karışmak. Ne anlatmak istediğimi anlamışsındır umarım. Neyse hayırlı ramazanlar.

Demek istediğini gayet iyi anladım, teşekkürler. Sadece yönlendirirken vurgulamak istedim, kusura bakma. İçerlemişsin biraz ama yani dışa dökmüşsün gibi.

Demek istediğini gayet iyi anladım, teşekkürler. Sadece yönlendirirken vurgulamak istedim, kusura bakma. İçerlemişsin biraz ama yani dışa dökmüşsün gibi.
Bende müslümanım, inançsız değilim fakat baskı yapmak doğru değil. Anlatmak istediğim oydu. İçerlediğimden değil ama herkesin farklı görüşleri ve inançları var. Sana göstermiş olduğum tepkiyi, deist veya ateist bir kişi daha sert tepki vererek gösterebilirdi. Yani aslında herkes neyin ne olduğunu bilerek yaşıyor ve seçimlerini kendilerine mantıklı gelen şekilde seçiyorlar. İyi veya kötü bunu yargılamak bize düşmez kısacası. İyi niyetli birisi olduğun belli zaten kusurluk birşey yok. Bende sert tepki vermiş olabilirim sende kusura bakma. Sadece bırakalım herkes doğru veya yanlış kendi kaderini yaşasın. İyi geceler.

Türkiye'de değişik şeylerin destek görmeyip başarısız olacağını düşünüyorum. Türkiye'de harcanacaksa kalitesi yüksek bir internet kafe açılabilir. Eğer para benim olsaydı yurt dışına çıkar ve hobi alanlarından hangisi bana uygun geliyorsa onunla ilgili eğitimi alıp bunu işe çevirirdim.

Bende müslümanım, inançsız değilim fakat baskı yapmak doğru değil. Anlatmak istediğim oydu. İçerlediğimden değil ama herkesin farklı görüşleri ve inançları var. Sana göstermiş olduğum tepkiyi, deist veya ateist bir kişi daha sert tepki vererek gösterebilirdi. Yani aslında herkes neyin ne olduğunu bilerek yaşıyor ve seçimlerini kendilerine mantıklı gelen şekilde seçiyorlar. İyi veya kötü bunu yargılamak bize düşmez kısacası. İyi niyetli birisi olduğun belli zaten kusurluk birşey yok. Bende sert tepki vermiş olabilirim sende kusura bakma. Sadece bırakalım herkes doğru veya yanlış kendi kaderini yaşasın. İyi geceler.

Tamamdır, iyi geceler. Tekrardan düşünemeden yazdığım için özür dilerim, haklısın.

Türkiye'de bu parayla en fazla orta halli bir dürümcü açarsın kardeşim. Ek olarak işlek bir yerde PS oyun salonu falan açarsın iyi ciro yaparsın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı