250.000 TL İle Ne Yapılabilir

Yurt dışına giderdim. Yeni daha güzel ve kolay bir hayata başlayabilirdim. Tabiki de dilin olması lazım.
Yaşın daha genç ise arkadaşın dediği çok mantıklı pilotluk ölmeyecek bir meslek
Ben olsam yazılım şirketi kurardım ama pilotluk eğitimi de olabilir bir pilot aylık 30 bin liradan fazla aldığı söyleniyor :D
ve iyi bir maşı var.

Haram bu yaptığı iş biliyorsun değil mi ?
Yahu ne diyorsun sen? Görüyoruz ülkemizi yönetenlerin helalliğini. Adam belki ateist sanane onun haramından veya günahından. Kendi ibadetini, dinini kendine sakla ki daha anlamlı olsun. Ne çok seviyorsunuz arkadaş millete din dayatmasını. Yaşı başı almış kişileriz seni bilemem ama gitmek istediğimiz yolda özgürüz. Biz cehenneme gidelim, sen cennete. Yine seni bağlayan bir durum yok. Çok düzgün yaşıyor ya müslümanım diyenler, bir de nasihat alıyoruz üstüne anasını satayım. Allah'a herkes kendisi hesap verecek. O yüzden sana inandığın yolda karışan olmadığı gibi başkalarına da karışmamanı tavsiye ederim. Direk konu sahibine "haram kardeşim bence öyle yapma" demek varken, gelip hesap sorar gibi "haram olduğunu biliyorsun değil mi ?" demeseydin, bunları boşa zamanımı harcayıp yazmama gerek kalmayacaktı. Bana soracaksa sadece Allah hesap sorar. Kimsenin haddine değil günahıma, haramıma karışmak. Ne anlatmak istediğimi anlamışsındır umarım. Neyse hayırlı ramazanlar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı