İş Kurma ve Girişimcilik açısından.
Oyun tutmazsa paranın çöpe gitme riski var.Ben olsam oyun yapma ekibi kurardim. İlk yıllarda sıkıntı çekebilirsiniz ama ileride iyi para kazanırsınız.
Buna girişimcilik deniyor. Denemeden ve başarısız olmadan bilemezsiniz.Oyun tutmazsa paranın çöpe gitme riski var.
Neden tutması yüksek bir çok iş varken oyun sektörü? En kötü işlek bir yerde dönerci açsan açtığın oyundan daha iyi para ve risksiz para kazanırsın, girişimcilik deyince her iş riskli olmamalı.Buna girişimcilik deniyor. Denemeden ve başarısız olmadan bilemezsiniz.
Bence bu para ile dil eğitimi alınıp üstüne burjuva sınıfına hitap eden bir hobide uzmanlaşılabilir. Mesela golf eğitmeni, kayak eğitmeni olunabilir. 250.000 TL küçük çaplı düşününce büyük gibi gözüküyor. Ancak evrensel baktığınız zaman 42.000 Dolar çok büyük bir para değil. Kendine yatırım yapmak daha mantıklı geliyor bana.Neden tutması yüksek bir çok iş varken oyun sektörü? En kötü işlek bir yerde dönerci açsan açtığın oyundan daha iyi para ve risksiz para kazanırsın, girişimcilik deyince her iş riskli olmamalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.