250 TL fare önerisi

1,5 yıldır Gamepower Ursa kullanıyorum aldığım ilk günden beridir gerçekten severek kullandım. CS olsun LoL olsun beni hiçbir oyunda üzmedi şahsen. Şu an 200 TL'ye bulunuyor bence pişman olmazsın 👍
Gamepower da önermezsin ya.
Bütçeye 30 TL daha ekleyebilirseniz mükemmel olur bu mouse'u alır rahatınıza bakarsınız. Tam bir F/P markasıdır.
 
Gamepower da önermezsin ya.
Bütçeye 30 TL daha ekleyebilirseniz mükemmel olur bu fareyi alır rahatınıza bakarsınız. Tam bir F/P markasıdır.

Kendim kullanıyorum yahu bu kadar marka takıntılı olmayın. Ben kendim alıp 1,5-2 yıldır kullandığım ve beğendiğim bir ürünü tabii ki de öneririm. En ufak bir sorun dahi çıkarmadı ve yazılımı mevcut. Kozmetik olarak da hala ilk gün ki gibi daha ne olsun.
 
Sensör sorunu var deniliyor.

Lod sorunu var evet fakat en son duyduğuma göre güncellemeyle çözmüşlerdi. Kendi uygulamasından çözülüyor diye biliyorum internette daha fazla bilgi bulabilirsiniz lod sorunu hakkında haricinde sensörü en iyi sensörlerden biri istersen deathatter V2 mini alırsın onda lod yok diye biliyorum. Ben onun tasarımını pek beğenmedim.
Kendim kullanıyorum yahu bu kadar marka takıntılı olmayın. Ben kendim alıp 1, 5-2 yıldır kullandığım ve beğendiğim bir ürünü tabii ki de öneririm. En ufak bir sorun dahi çıkarmadı ve yazılımı mevcut. Kozmetik olarak da hala ilk gün ki gibi daha ne olsun.

Hocam sorun çıkarmadı diye güzel olacak diye bir şey yok benim de ASUS WT425 adlı farem var zamanında 90TL'ye almıştım hala da kullanıyorum sorun çıkarmadı ama bu onun kötü bir mouse olduğunu değiştirmez.
 
Sensör sorunu var deniliyor
Ben aldım geçen hafta bunu sensör problemini çok gördüm diye tereddüt etmiştim ama hiçbir sensör problemi yoktu mouseun.
Sadece terletiyor,ve benim aldığımda kutusundan çıkartmaları olmadığı için iade talebi oluşturdum hocam.
Sensörü bozuk değil ama terletme problemi var kimse bunu söylemiyor eğer eliniz terliyorsa önermem.
 

Geri
Yukarı