250 TL Fare Tavsiyesi

  • Konuyu başlatan Tim
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 2B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sipariş Tarihi: 10. Februar 2017

Logitech G502 Proteus Spectrum RGB Tunable Gaming Maus (mit 11 programmierbaren Tasten) schwarz
Satıcı: Amazon EU S.a.r.L.

EUR 43,68


Ürün Ara Toplamı: EUR 43,68
Teslimat ve Nakliye: EUR 0,00
İthalat Ücreti Depozitosu: EUR 7,86

Sipariş Toplamı: EUR 51,54
TRY 216,36*
Seçilen Ödeme Aracı: Mastercard
Amazon.de üzerinde G502 indirime girdiğinden, arkadaşımda denediğimden ve diğerlerinden ucuza geldiğinden dolayı G502 aldım. Rival 300 pek rahat hissettirmedi. Yardımınız için teşekkürler. Makrolara GTA V için çok faydalı şeyler ekleyebildim örneğin tek tuşa basılı tutarak roketlerden kaçma. Fare pekte ağır değilmiş. Kargo 10 gün içerisinde geliyormuş, gelince inceleme yaparım. :)
@Sirius144p, @Barış Tolon, @worlds, @ismail266


Bende G502 ile DeathAdder Chroma arasında kaldım. G502 den memnunmusun? Bende GTA5,LOL gibi oyunlar oynuyorum. G502 de çok tuş var acaba kullanırmıyım bilmiyorum çünkü alışkın değişim. Mağazada elime alıp bi denedim. Baş parmağa gelen sniper tuşu çok mu el altında. Yanlışlıkla basılır gibi bi durum var sanki. Hem o Sniper tuşu sağa tıklayarak yapılıyor zaten ona ne görev verilir çözemedim.
 
DeathAdder Chroma'yı 2 yıldır kullanıyorum. Tavşanım kablosunu kemirip koparmıştı ki halletim onuda.
Yani normal şartlarda herhangi bir sorun yaşamadım. Kullanış şeklime Claw ve palm grip arasında diyebilirim. FPS oyunları için az tuş olması ve ergonomisi gayet iyi. Amazon üstünden aldım tavsiye ederim. Bütçenize uygun.
 
@SeverusSnape. G502'den gayet memnunum. G-Shift tuşu pek de el altında değil. Hata ile basma gibi bir şansınız yok. G-Shift'e basılı tutarsanız farenizin modu, basılı tutarken değişir. Örneğin varsayılan olarak G8 tuşu DPI Up iken G-Shift'e basılı tutup G8'e basarsanız, yeni atadığınız işlemi yapar. G-Shift kullanırken ayrıca G-Shift'e özel DPI ayarı da bulunuyor, 400'e ayarlarsanız ve ona basılı tutarsanız sadece basılı tutarken 400 olarak kullanabilirsiniz.
 
G502 kazandim çekilişten hemde 2 tane oldukça kullanışlı hatta ağırlıkların hepsini taktım çok hafif geldi bana.Alışması zor gibi ama alışınca en iyi mouse der tek geçerim.
1488031372256.jpg
 
Logitech g502 çok güzel mouse ağırlığı yüzünden fps için en iyi seçim değil refleksleri düşürüyor. İnceleme örneklerine bakınca hafif gibi geliyo fakat başka bi mouse ile kıyaslayınca hele çok farkediyor. Logitech g402 fps için daha güzel tercih.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı