Mikocan Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 528 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 3600 RX 6600 Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #91 Herixa dedi: @Mikocan hocam o Mouse'nin optik sensörünün kötü olduğunu biliyor musunuz? Yoksa şaka mı? Genişletmek için tıkla... Aga ben yüksek DPI'ı daha iyi diye biliodum özür dilerim.
Herixa dedi: @Mikocan hocam o Mouse'nin optik sensörünün kötü olduğunu biliyor musunuz? Yoksa şaka mı? Genişletmek için tıkla... Aga ben yüksek DPI'ı daha iyi diye biliodum özür dilerim.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 11 Ocak 2021 #92 Is That A SKYLINE dedi: Eh tamam Reddragon mudur nedir onu alsın madem Ama 1 sene sonra bozulursa bir şey olursa tuşları içeri kaçarsa bu foruma gelmesin yakalarım onu Genişletmek için tıkla... Redragon gayet kaliteli markadır. FSP adlı markayı duydun mu? PSU üreten hani. Onun alt markası. Gayet kaliteli ve güzel ürünler üretiyor.
Is That A SKYLINE dedi: Eh tamam Reddragon mudur nedir onu alsın madem Ama 1 sene sonra bozulursa bir şey olursa tuşları içeri kaçarsa bu foruma gelmesin yakalarım onu Genişletmek için tıkla... Redragon gayet kaliteli markadır. FSP adlı markayı duydun mu? PSU üreten hani. Onun alt markası. Gayet kaliteli ve güzel ürünler üretiyor.
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 11 Ocak 2021 #93 Is That A SKYLINE dedi: Eh tamam reddragon mudur nedir onu alsın madem ama 1 sene sonra bozulursa bir şey olursa tuşları içeri kaçarsa bu foruma gelmesin yakalarım onu . Genişletmek için tıkla... Redragon iyi zaten, FSP'nin alt markası. Ancak dediğim gibi, her markanın iyi ürünü olduğu gibi kötü ürünü de var. Bloody babanın falan mı? TÇB dedi: Redragon gayet kaliteli markadır. FSP adlı markayı duydun mu? PSU üreten hani. Onun alt markası. Genişletmek için tıkla... Duyduğunu sanmıyorum. Yüksek ihtimal PSU'sunun da üzerinde Bloody yazıyordur, özel üretim
Is That A SKYLINE dedi: Eh tamam reddragon mudur nedir onu alsın madem ama 1 sene sonra bozulursa bir şey olursa tuşları içeri kaçarsa bu foruma gelmesin yakalarım onu . Genişletmek için tıkla... Redragon iyi zaten, FSP'nin alt markası. Ancak dediğim gibi, her markanın iyi ürünü olduğu gibi kötü ürünü de var. Bloody babanın falan mı? TÇB dedi: Redragon gayet kaliteli markadır. FSP adlı markayı duydun mu? PSU üreten hani. Onun alt markası. Genişletmek için tıkla... Duyduğunu sanmıyorum. Yüksek ihtimal PSU'sunun da üzerinde Bloody yazıyordur, özel üretim
Is That A SKYLINE Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 2.308 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek R34'ün direksiyonu. 11 Ocak 2021 #94 Peki hocam alabilir. Ama bir sıkıntı falan olursa bu foruma gelmesin sadece yakalarım onu . Reddragon alıcağıma Rival 3 alırım.
Peki hocam alabilir. Ama bir sıkıntı falan olursa bu foruma gelmesin sadece yakalarım onu . Reddragon alıcağıma Rival 3 alırım.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 11 Ocak 2021 #95 Is That A SKYLINE dedi: Peki hocam alabilir. Ama bir sıkıntı falan olursa bu foruma gelmesin sadece yakalarım onu . Reddragon alıcağıma Rival 3 alırım. Genişletmek için tıkla... Aralarında neredeyse 2 katı fiyat farkı var. Bütçesi yeterse Rival 3 en iyi seçim olacaktır zaten.
Is That A SKYLINE dedi: Peki hocam alabilir. Ama bir sıkıntı falan olursa bu foruma gelmesin sadece yakalarım onu . Reddragon alıcağıma Rival 3 alırım. Genişletmek için tıkla... Aralarında neredeyse 2 katı fiyat farkı var. Bütçesi yeterse Rival 3 en iyi seçim olacaktır zaten.
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 11 Ocak 2021 #96 Is That A SKYLINE dedi: Redragon alacağıma Rival 3 alırım. Genişletmek için tıkla... Git al o zaman. Üzerindeki parayı da sen tamamlarsın.
Is That A SKYLINE dedi: Redragon alacağıma Rival 3 alırım. Genişletmek için tıkla... Git al o zaman. Üzerindeki parayı da sen tamamlarsın.
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 11 Ocak 2021 #97 Is That A SKYLINE dedi: Eh tamam Redragon mudur nedir onu alsın madem. Genişletmek için tıkla... Redragon kalitesiz bir marka değildir.
Is That A SKYLINE dedi: Eh tamam Redragon mudur nedir onu alsın madem. Genişletmek için tıkla... Redragon kalitesiz bir marka değildir.
Is That A SKYLINE Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 2.308 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek R34'ün direksiyonu. 11 Ocak 2021 #98 Redragon Griffin M607 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Redragon Griffin M607 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon Griffin M607 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 329,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Bu mouse 122TL. Anasayfa - Bim A.Ş Bim MaÄazacılık www.bim.com.tr 213TL parası yeterse bunu alsın 5 sene kullanır ama yetmezse kırmızı Ejderya'yı alsın
Redragon Griffin M607 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Redragon Griffin M607 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon Griffin M607 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 329,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Bu mouse 122TL. Anasayfa - Bim A.Ş Bim MaÄazacılık www.bim.com.tr 213TL parası yeterse bunu alsın 5 sene kullanır ama yetmezse kırmızı Ejderya'yı alsın
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 11 Ocak 2021 #99 Is That A SKYLINE dedi: 213TL parası yeterse bunu alsın 5 sene kullanır ama yetmezse kırmızı Ejderya'yı alsın Genişletmek için tıkla... Ya da Bloody alsın
Is That A SKYLINE dedi: 213TL parası yeterse bunu alsın 5 sene kullanır ama yetmezse kırmızı Ejderya'yı alsın Genişletmek için tıkla... Ya da Bloody alsın
Is That A SKYLINE Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 2.308 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek R34'ün direksiyonu. 11 Ocak 2021 #100 Kemânkeş- dedi: Ya da Bloody alsın Genişletmek için tıkla... Bencede