250 TL mouse önerisi

kaancugu

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar. Yeni bilgisayar alacağım. Oynayacağım oyunlar Valorant, CS:GO, Rainbow Six: Siege vb. kulaklığım telefon için kullandığım var. Faremin de eski bilgisayarımdan kalan var ama çok eski ve kötü. 250 TL bütçem var sizce kulaklık mı almalıyım mouse mi? Ayrıca almam gereken aletin önerilerini bekliyorum. İyi forumlar.

Not: Farenin yanına mousepad önerirseniz sevinirim.

199 TL'ye mousepad dahil mouse isterseniz:
Alternatifler:

Kulaklık isterseniz:

Bu oyunlarda sesli iletişim kurmak isteyeceksiniz o zaman da telefon kulaklığının mikrofonu yeterli gelmeyebilir. Ayrıca ses kasmakta daha zor olacaktır. Farenizin de kötü olduğunu söylüyorsunuz. Bu durumda ikisine de ihtiyacınız var. Şimdilik fare ile idare ederim diyorsanız önceliği kulaklığa verebilirsiniz.

Bu fiyat segmentinde en çok tavsiye edilen kulaklık bu.

Bu oyunlarda sesli iletişim kurmak isteyeceksiniz o zaman da telefon kulaklığının mikrofonu yeterli gelmeyebilir. Ayrıca ses kasmakta daha zor olacaktır. Farenizin de kötü olduğunu söylüyorsunuz. Bu durumda ikisine de ihtiyacınız var. Şimdilik fare ile idare ederim diyorsanız önceliği kulaklığa verebilirsiniz.

Bu fiyat segmentinde en çok tavsiye edilen kulaklık bu.

Şu an mouse benim için daha önemli. Çünkü kulaküstü kulaklığım var. İlk mouse sonra kulaklık alacağım.

Şu an mouse benim için daha önemli. Çünkü kulaküstü kulaklığım var. İlk mouse sonra kulaklık alacağım.
Telefon için kullandığının kulak içi kötü bir kulaklık olarak düşündüğümden öyle söyledim. Kulak üstü mikrofonu da iyi çalışan bir kulaklığın varsa zaten hangisini alayım diye sormaya bile gerek kalmıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı