250 TL Termal Macun Önerisi

RAM
DDR4, 16 GB, 2666 MHz
Ekran kartı
GTX 1660Ti
Anakart
G531GU
İşlemci
Intel Core i7 9750H 2.6 GHz Turbo Boost 4.5 GHz
Son düzenleme:
2.5 tane MX-4 al. Şaka bi yana MasterGel Pro'nun sadece ismi var. Çok iyi değil. Kyronaut ile MX-4 arasında 1-5 derece fark var. 7 kat fazla para vermeye değmez.

MX-4'ten tek farkları daha Premium bir hava vermeleri. Onun dışında performans olarak aynılar.

2.5 tane MX-4 al. Şaka bir yana MasterGel Pro'nun sadece ismi var. Çok iyi değil. Kyronaut ile MX-4 arasında 1-5 derece fark var. 7 kat fazla para vermeye değmez.

Hocam bu laptop çok ısınıyor. Geçen RDR2 oynarken 98 dereceyi gördü. Hemen her şeyi kapattım. Ondan beri bilgisayarı silent / en düşük performans modunda kullanıyorum. Yani kesin 5 derece fark varsa 5 derecelik fark bile çok önemli.

Hocam bu laptop çok ısınıyor. Geçen RDR2 oynarken 98 dereceyi gördü. Hemen her şeyi kapattım. Ondan beri bilgisayarı silent / en düşük performans modunda kullanıyorum. Yani kesin 5 derece fark varsa 5 derecelik fark bile çok önemli.

Stok termal macun kullanıyorsanız şu an MX-4 sürünce en az 3 derece düşmesi lazım (10 dereceye kadar yolu var). Bu arada YouTube'da bazı videolarda MX-4'ün kyronauttan daha iyi olduğunu gördüm. Yanlış sürmüştür falan deyip geçtim de harbiden fark yok aralarında.

Yanlış hatırlamıyorsam 14.3w/mk değerlerinde termal macun aldım. Birkaç kez masaüstü ve laptopta kullandım. 3-5 derece değişiklik olur diye düşünüyordum ancak çok daha kötü macun ile aralarında pek bir fark görmedim.

Stok termal macun kullanıyorsanız şu an MX-4 sürünce en az 3 derece düşmesi lazım (10 dereceye kadar yolu var). Bu arada YouTube'da bazı videolarda MX-4'ün kyronauttan daha iyi olduğunu gördüm. Yanlış sürmüştür falan deyip geçtim de harbiden fark yok aralarında.

Evet hocam laptop ilk kez sökülecek.

Bunu aldım. Kullandıktan sonra ürünle ilgili bilgi veririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı