250 TL'ye 16 Mbps internet için modem önerisi

FaLSe

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar selam.

TTNET 16 MB internet paketini kullanıyorum. Yaklaşık 2 yıldır sürekli günde 1 ya da 2 kere internet birdenbire kesiliyor. Modemim çok eski bir model. Airties RT 206. Yaklaşık 10 yıllık. Ethernet kablosu ile bağlı. TTNET ile görüştüm, modemlerinin 240 lira olduğunu ve depoyu aradıklarında envanterde hangisi varsa onu gönderdiklerini söylüyorlar. Dışarıdan temin edip kullanabilirsiniz de dediler. Sizce TTNET'ten almak mı mantıklı yoksa dışardan temin etmek mi? 200, en fazla 250 lira arası önerebileceğiniz bir modem var mıdır? Sizce kendim alıp kullanmak mı mantıklı yoksa TTNET'ten istetmek mi? Dışarıdan temin etsem bir sorun olduğunda TTNET modemi onlardan almadığım için sorun çıkarabilir mi? Teşekkürler.

C7D31F58-E802-4EE8-9D1C-02B97E2DE92F.jpeg
1025D7E6-8450-40E3-8BDF-179C78BD342F.jpeg

Hayır dışarıdan modem tedarik edebileceğinizi kendisi bile belirtmiş, bir sorun çıkaramazlar. Bunu alın. Krn DS224WSU 300Mbps Wireless N Vdsl-2 Modem Fiyatı

Hocam önerdiğiniz modem TTNET'in modemlerinden iyi midir? Ne gibi artıları var? 16 Mbps paketin kaçını kullanabilirim bu modemle? Ev 16 Mbps destekliyor. Bir sorum daha var bir sorun olduğunda TTNET'i mi arayacağım yoksa bu firmanın müşter hizmetlerini mi? Teşekkürler.

Sorun olduğunda gene TTNET müşteri hizmetleri yardımcı olmak zorunda, modem bozuk gelirse vs Modem müşteri hizmetleri veya satıcı halletmek zorunda. Alacağınız hız hat değerleriniz ve paketiniz ile alakalı. 16 Hıza yakın alırsınız tahminen. Önerdiğim modem güzel ve TTNET hangi modemleri veriyor şu an pek bir bilgim yok ama attığım modem iyidir.

2.elde alabilirsin, uygun Fiyata sıfır da alabilirsin. TTNET sana ne verirse, sen onu alırsın. Altyapın iyiyse alırsın 16'yı, TTNET'in vereceği modeme yanaşma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun olduğunda gene TTNET müşteri hizmetleri yardımcı olmak zorunda, modem bozuk gelirse vs Modem müşteri hizmetleri veya satıcı halletmek zorunda. Alacağınız hız hat değerleriniz ve paketiniz ile alakalı. 16 Hıza yakın alırsınız tahminen. Önerdiğim modem güzel ve TTNET hangi modemleri veriyor şu an pek bir bilgim yok ama attığım modem iyidir.

ZyXEL veriyor galiba. Bakayım ne verdiğine yarın öğrenip size söyleyeyim hocam. Aklımıza yatmazsa dediğinizi alayım.
2.elde alabilirsin, uygun Fiyata sıfır da alabilirsin. TTNET sana ne verirse, sen onu alırsın. Altyapın iyiyse alırsın 16'yı, TTNET'in vereceği modeme yanaşma.

ZyXEL veriyor hocam galiba. Nasıl iyi mi sizce.

Hocam sözünüzü dinlemediğim için çok pişman oldum. TTNET gibi bir firma saçma sapan bir kargo firması olan Tele Kurye firmasıyla çalışıyormuş. 20 gündür modem falan getirdikleri yoktu. Aradım iptal ettim. Aşağıda ki modemi atmıştınız bana öneriniz hala geçerli mi acaba? Alın gayet kaliteli derseniz alacağım hemen? Teşekkürler.
Hayır dışarıdan modem tedarik edebileceğinizi kendisi bile belirtmiş, bir sorun çıkaramazlar. Bunu alın. Krn DS224WSU 300Mbps Wireless N Vdsl-2 Modem Fiyatı

Hocam bu modemi aldım ve çok memnunum teşekkür etmek istedim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı