Alıcı 250 TL'ye ekran kartı alınır

HD 5770 1GB satabilirim. 125TL. Fakat 2 adet vida yuvası boş ve kaliteli bir termal macun işlemi gerekli.
CS:GO,LoL,Valorant,GTA V rahat rahat 60FPS ve üstü oynadım.
Hocam 2 adet vida yeri boş derken neyi kastettin açıklayabilir misin?
HD 5770 1GB satabilirim. 125TL. Fakat 2 adet vida yuvası boş ve kaliteli bir termal macun işlemi gerekli.
CS:GO,LoL,Valorant,GTA V rahat rahat 60FPS ve üstü oynadım.
Alabilme ihtimalim var kartı hocam. Kargo yapıyor musun? Göndermeden önce çalıştığına bakabilir misin? Ve yukarıdaki soruma rica etsem cevap verebilir misin?

Son düzenleme:
Sapphire HD7850 var elimde. Yeni kasa toplarken ekran kartım gelmeden önce onu taktım gayet normal çalışıyordu fakat oyun testi yapmadım. Alacaksan olursan test eder yollarım. Ayrıca eski bir kasam var komple satılık. Başka parça ihtiyacınız varsa yazabilirsiniz. Ekran kartı kargo dahil 100TL.

Hocam ben alabilirim arkadaş almazsa. İletişime geçersiniz stevesm1221@gmail.com

Tamamdır. Arkadaşa sunduğum için önce onun cevap vermesini beklemem daha doğru olur ama.
Şuan da kendi ekran kartımı satışa koydum. Ne zaman satılırsa o zaman ekraan kartı arayacağım. yani şuan satabilirsiniz bekletmeye gerek yok.

Hocam bir arızası falan yoksa seve seve alırım. Ama 1 gün bekleyebilir misin? Annemin ve babamın elini öpüp para alayım.
Sana en kısa sürede dönüş yapacağım rica etsem kartı benim için ayırır mısın? Kalbim duracak yahu o fiyat ney.
enes19105@gmail.com
Bana yazarsan sevinirim hocam. İhtiyacım var da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…