250 TL'ye Kadar Klavye Önerisi

Evet, biliyorum. Bayağı uzun bir zaman önce ayarladım bu imzayı. Birisi beni uyarmıştı bu konuda. Ben de öyle kalsın dedim ve değiştirmiyorum :)

Steelseries Apex 150 RGB Türkçe Q Oyuncu Klavyesi | ITOPYA İndirimdeyken almanı öneririm. Ben de sipariş geçtim kullanıcı yorumları çok olumlu. Mekanik olmaması ise benim için bir artı mekanik klavyeler aşırı ses çıkarıyor bu ise oldukça sessiz bir klavye incelemeni öneririm.

Yok be. Aklımdaki klavyelerden biri değil. Masterkeys lite yari mekanik benim için hissiyat önemli+ cooler master masterkeys lite 6 bölgeli aydınlatmaya sahip. Apex 150 ise 5 bölgeli sanırım.

Yok be. Aklımdaki klavyelerden biri değil. Masterkeys lite yari mekanik benim için hissiyat önemli+ cooler master masterkeys lite 6 bölgeli aydınlatmaya sahip. Apex 150 ise 5 bölgeli sanırım.
incelemesini izlemeni tavsiye ederim... klavye tipi standart ama steelseries'in tecrübesi diğer markalara göre çok daha ileri seviyede bu konuda. Ben şahsen düşünmeden aldım. Kargo dışında şikayet alan bir klavye değil..

@Mehmet Akif Kök Her zaman markayla olmuyor ama. Ben hâla şu an kullandığım CM Masterkeys Lite L öneriyorum.
Hissiyata önem verdiğinizi söylemişsiniz bu yüzden Çin'li markalar baştan eleniyor. Diğer kaliteli ürünler arasıdna ise hissiyatı en iyi olan Masterkeys Lite L.

Sağlam klavyedir şu an kullanıyorum pişman etmez :)

Deneyimlerinizi paylaşırsanız bu konuyu gören arkadaşlara bir faydası olabilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı