250 TL'ye R5 2600 için fan önerisi

Soğutma performansı ve sessizlik açısından genelde 9CM fanlı ufak kule tipi soğutucuları önermiyorum. Cooler Master soğutucu alınacaksa bütçeyi 40TL aşıp 12CM olanını almasını öneririm.

Soğutma performansı ve sessizlik açısından genelde 9CM fanlı ufak kule tipi soğutucuları önermiyorum. Cooler Master soğutucu alınacaksa bütçeyi 40TL aşıp 12CM olanını almasını öneririm.

Şuan amd stock fan kullanmaktayım. Sizce değiştirmem gereklimi ? Ocsiz kullanıyorum boştayken 40-45 derece arası

Şu an AMD stock fan kullanmaktayım. Sizce değiştirmem gerekli mi? OC'siz kullanıyorum boştayken 40-45 derece arası.
Tahminimce oyunlarda da 75 dereceyi geçmiyordur. R5 2600 zaten OC yapmadığın sürece stok soğutucu ile sorun çıkarmayan bir işlemci. Ben bizzat kendim OC yapmak için R5 2600 işlemcime Artic 34 Duo aldım ama böyle bir düşüncen yoksa bence masraf yapmana gerek yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı