2500-2600 TL'ye GTA 5 İçin Sistem Tavsiyesi

Daha fazla  
Arkadaşlar bu sistemi toplarken Burak Ateş'den yardım aldım öncelikle ona teşekkürlerimi sunuyorum.

Son olarak sizinde görüşlerinizi almak istedim ve hala bir kaç sorum var.

İlk olarak bu sistemdeki ekran kartı seçtiğim kasaya sığar mı ?

İkinci olarak 500 W lik PSU yeterli mi ?

Üçüncü olarak'ta sinerji nasıl ?

Anakart seçimim hakkında da yorumlarınızı belirtirseniz sevinirim teşekkürler iyi forumlar.

@Hugues de Payen Değerli yorumunu paylaşırsan sevinirim usta :)
@Semih Sayılgan Değerli yorumunu paylaşırsan sevinirim usta :)

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (12).png
    Ekran Görüntüsü (12).png
    31,5 KB · Görüntüleme: 554
Son düzenleme:
Kasa midT. olduktan sonra ekran kartı sığacaktır muhakkak.

Ancak az önce başka bir arkadaşa da söyledim sana da söyleyeyim. Kasaya dahil 500W PSU sistemi besleyemeyebilir. Kasa içindeki PSU'nun sertifikasını ve esasta ne kadar elektrik sağlayabildiğini bilemeyiz. Piyasadaki PSU'ların %60'ı 500W yazıp 350 400 , 600W yazıp 450-500 değerlerinde performans veriyor. Yani yerinde olsam PSU'yu 600 veya 650W yapıp kafamı rahatlatırdım.

@Roherty teşekkürler zaten seçtiğim kart 3 fanlı :) PSU kalitelimi acaba onu nereden anlıyorduk anlatabilir misin ?

Resimdeki GALAXY GTX 970 2 fanlı bir ekran kartı :

MEb49Q.jpg

PSU kasaya dahil olduğunda genelde PSU'nun markası ile kasa markası aynı olur ancak verdiği performansı ancak aldığımızda görebiliriz. O yüzden sana 600W almanı önerdim. Yani 600W aldığında esasta sağladığı elektrik 500 veya 550W bile olsa işini görecektir anlatabildim mi ? Bir de 500W olan PSU'nun vadettiği elektriği sağlamadığını düşün , 350-400W esas elektrik ile bileşenlerden tam performans alamayabilirsin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı