2500-2600 TL'ye GTA 5 İçin Sistem Tavsiyesi

Sorularımı cevapladığın için teşekkür ederim ayrıca sen sinerji hakkında ne düşünüyorsun ? @Roherty

Technopat Sosyal'de tamamen yasaklanmış bir firma. Hiç alışveriş yapmadığım için kesin bir şey söylemek istemem, bende kulaktan dolma bilgilere sahibim. Ancak bir tavsiyede bulunmam gerekirse; sonuçta bir kere bilgisayar alıyorsun daha lekesiz bir firma tercih etmen doğru olur. Sinerji hakkında forumlarda gördüklerimiz ve duyduklarımız pek iç açıcı şeyler değil çünkü. İade , teslim sırasında ve sonrasında hizmet , montaj hizmeti ve ürün sağlamlığı konusunda şikayetler mevcut.

@Roherty @heavystorm01

Son olarak bu hale getirdim sistemi ancak 2500 TL Bütçem var neyi düşürebilirim ? Veya mecburen doların düşmesinimi bekleyeceğim :(

Dosya Ekleri

• son hali.png
    son hali.png
    95,3 KB · Görüntüleme: 283
@Roherty @heavystorm01

Son olarak bu hale getirdim sistemi ancak 2500 TL Bütçem var neyi düşürebilirim ? Veya mecburen doların düşmesinimi bekleyeceğim :(

Dostum GTX 970 istiyorsan en azından bu kadarını gözden çıkarman lazım. Kasaya taktın diyeceksin ama burada performansı düşürmeden kısabileceğin tek parça yine kasa. Daha ucuza 600W bulursan fiyatı 2600'lere çekebilirsin belki. Aynı parçaları diğer güvenilir alışveriş sitelerinden toplamayı da deneyebilirsin. Bu şekilde de 50-100 lira fiyat kaymaları olabiliyor. Daha ucuza bulursun belki parçaları. Bunlar olmazsada son çare dolar kurunun 2,60'lara düşmesini beklersin yapacak bir şey yok.

Yorumlarınız için teşekkür ederim @Roherty @heavystorm01 gerçekten baya aydınlandım :) Son olarak sinerjiden alsam fiyat baya aşağılara çekiliyor tek bir sorum kaldı bu anakart nasıldır ? Çünkü anakart hakkında gerçekten hiçbir bilgim yok. Başka bir anakart mı tercih etmeliyim ?

Yorumlarınız için teşekkür ederim @Roherty @heavystorm01 gerçekten baya aydınlandım :) Son olarak sinerjiden alsam fiyat baya aşağılara çekiliyor tek bir sorum kaldı bu anakart nasıldır ? Çünkü anakart hakkında gerçekten hiçbir bilgim yok. Başka bir anakart mı tercih etmeliyim ?

Anakartın ideal bir anakart. Anakartın bilgisayar performansına doğrudan etkisi olmadığından fiyat performans sistemlerinde seçtiğin anakartın; işlemci ve ekran kartını desteklemesi , DDR3 1600 mhz olması , 16GB ram desteği ve güvenilir bir marka olması yeterli.

Overclock (hızaşırtma) ile işin olacağını sanmıyorum o yüzden anakart yukarıda yazdığım gereksinimleri de karşıladığından seçebilirsin sorun olmaz. İşlemcin zaten overclocka yatkın bir işlemci değil.

Ben sistem/bütçe olarak çok beğendim. Ancak arkadaşların da dediği gibi.. Kasalarda 500W görünümlü 350-370W olabiliyor. Benim bu konularda ki şahsi tercihim; PSU olmayan kasa alıp, sonradan PSU eklemektir. En güvenli yolun bu olduğunu düşünüyorum.

Şimdiden hayırlı olsun.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı