2500-2600 TL'ye GTA 5 İçin Sistem Tavsiyesi

2838.png

Tavsiyem bu yöndedir. Anakart 4 bellek slotlu. Faz başına 3 mosfet olduğu için cpu throttle ihtimali neredeyse sıfır. Bu bütçenin kasası en düşük corsair 200R olmalı. Peki z3 plus kötü bir kasa mı, tabi ki de değil, özellikle beyaz olanı çok şık duruyor ama bir de kasa içi düzeni var ki maalesef o konuda 200r ile yarışamaz. Bu fiyat segmentinde kasa içi kablo saklamada 200R rakipsiz.Ayrıca ileride daha güçlü bir sistem toplarsan hemen hemen piyasadaki birçok 240mm sıvı soğutmada rahat takılabiliyor. 700W psu için almaya gerek yok kısaca. Çünkü sistemin aşırı yükte zaten çekeceği güç 350W.

Son düzenleme:
@Hugues de Payen Öncelikle cevapladığın için teşekkür ederim son olarak Galaxy GTX 970 HOF bu kasaya sığar mı 3 fanlı ondan şüphe ediyorum.

Usta bana sinerjiden kasa ve psu önerebilirmisin ? GALAXY GTX 970 HOF un sığabileceği bir kasa sana zahmet ?

@Hugues de Payen Öncelikle cevapladığın için teşekkür ederim son olarak Galaxy GTX 970 HOF bu kasaya sığar mı 3 fanlı ondan şüphe ediyorum.

Usta bana sinerjiden kasa ve PSU önerebilirmisin ? GALAXY GTX 970 HOF un sığabileceği bir kasa sana zahmet ?
Xigmatek Asgard 382 CCC-AD34BT-U61 600W Siyah  295,19 TL

Cooler Master N400 NSE-400-KKA600-N 600W Kasa  390,30 TL

Ya da psu olarak corsair vs550 alıp kasayı da kendi zevkine göre tercih edebilirsin. Galax Hof'un uzunluğu 30.8 cm.

@Hugues de Payenok teşekkür ederim. Xigmatek Asgard bu kasaya sığarmı yani usta kasanın ölçüsüni bilmiyorumda kusura bakma çok soru sordum eğer sığar dersen onu alacağım direk

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı