2500-3000 sistem Toplama

Güç kaynağının kaç W verdiğini gidip ölçmedim fakat Corsair kalitesini biliyorum. Ve şunu söylemek istiyorum. Aşağıdaki paylaştığım görsel bu kasanın yük altında harcayacağı miktarı vermekte. Buradaki değer 270 W. Siz bu sisteme 600 W öneriyorsunuz. Nvidia bile 400 W öneriyor.
Eki Görüntüle 102326
Doğru söylüyorsun kardeşim. Haklıymışsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm parçalar 3200 tutuyor. Eğer SSD'yi çıkartırsanız bütçenize tam uyuyor. O yüzden SSD'yi sizin kararınıza bıraktım. Ve koyduğum monitör oyuncu monitörü. 1 ms özellikli 21.5''. Belleğin resmini koyamadım çünkü Vatan'ın sitesinde şuan bir sıkıntı var.
Bellek link : GSKILL 8GB RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 Tek Modül Ram
Monitör link : BenQ RL2240HE 21.5" 1ms (Analog+DVI+HDMI) Full HD Led Oyuncu Fiyatı
Eki Görüntüle 102324
Dostum, bu önerdikleri tamamen almayı düşünüyorum birde işlemciyi 4460 yapmayı düşünüyorum nasıl bir sistem olur?

Anladım teşekkür ederim. Bir şey daha soracağım. Bana birde klavye lazım olacak. Vatan Bilgisayar'dan Logitech g103'ü uygun gördüm. Bunu mu önerir misiniz? Yoksa yakın fiyata başka bir şey mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı