Hocam Valorant için daha iyi olur mu acaba?
Evet hocam maalesef kablo sorununda çözüm bulunmuyor ve plastik hissiyatı kullandıkça artıyor gibi görünüyor.Bende bugün SteelSeries Prime kullanıcısı olarak Aulo SC680 siparişi geçtim.
Prime fareyi bırakma sebebim kablosunun artık bozulmaya başlaması, sürekli bağlantının anlık gidip gelmesi. Orijinal kablosunun TR'de satılmadığını öğrendim ve diğer kablolarlada iyi randıman vermiyormuş.
Ayrıyetten Prime fare yaklaşık iki yıl sonunda plastik yapısı gıcırdamaya başladı, bu durumdan da epey rahatsız oldum.
Uzun araştırmaların sonunda bu fiyat bandında alınabilecek bence en iyi f/p fare olduğunu düşünüyorum.
Hocam bende zamanında 350 TL gibi komik fiyata almıştım aşırı f&p olduğu için 2 yıldır kullanıyorum ama yenileme zamanı geldi gibi AULA F75 ile uyumlu olabilr.Evet sensörü daha iyi. Kablosuz olması ve SteelSeries'in stok skatezlerinin berbat olması SC680'i alınır kılıyor. SteelSeries Prime çok iyi bir fare ama artık alınmaz. Ben 600TL'ye alıp kullanmıştım zamanında.
Evet hocam maalesef kablo sorununda çözüm bulunmuyor ve plastik hissiyatı kullandıkça artıyor gibi görünüyor.
Hocam bende zamanında 350 TL gibi komik fiyata almıştım aşırı f&p olduğu için 2 yıldır kullanıyorum ama yenileme zamanı geldi gibi Aula F75 ile uyumlu olabilr.
Bende aynı şekilde memnunum Prime'e göre boyutu nasıl acaba ya da tutuş farklılığı var mı?Ben hiçbir problem yaşamadım 2 sene kullanıp. Sadece kablolu olduğu için kablosuza geçtim.
Bende aynı şekilde memnunum Prime'e göre boyutu nasıl acaba ya da tutuş farklılığı var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.