2500-3000 TL Dizüstü Tavsiyesi

ogztrk

Hectopat
Katılım
26 Ekim 2015
Mesajlar
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar! Bu sene üniversiteye gideceğim ve dizüstü bir bilgisayar almak istiyorum. Dizüstüler hakkında pek bilgim yok bu ara sağlam dizüstülere ultrabook deniyor galiba.
Öncelikli amacım oyun oynamak olacak GTA v, witcher 3, CS:GO ve yeni çıkacak bazı oyunları oynatacak bu fiyat aralığında en iyi bilgisayarı almak istiyorum ve tavsiyeye ihtiyacım var.
Birde gaming PC yani oyun bilgisayarı meselesi var. Ben şahsi fikrim olarak bunun sadece etiket olduğunu düşünüyorum. Yani aynı donanımsal özelliğe sahip bilgisayara gaming PC etiketi verip sağını solunu renklendirince onu arzu nesnesi haline getirip havadan +500 TL basıyorlar en az. Şimdi diyeceksiniz ki ama klavyesi iyi oluyor ekranı 1080p oluyor falan, klavyesi umurumda değil hatta dizüstü klavyelerine ısınamam büyük ihtimal harici klavye ile kullanacağım. Ekran konusunda ise ekran kartı aynı olunca ekranın 720p veya 1080p olmasının aynı inç ekranda pek fark yapacağını sanmıyorum. (Yanılıyorsam belirtin lütfen.)
Işıklı klavye falan kısmına girmiyorum hiç çocukları cezbetmek için yapılmış pazarlama taktikleri bana göre. :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar bütçe olarak maks 2600 tl olup işlemcisi 6.nesil dizüstü bilgisayar arıyorum birkaç bilgisayar arasında kaldım seçtiğim bu bilgisayarlar gta5 den verim aldırır mı?

ASUS K555UB CORE İ5 6200U 2.3GHZ-12GB RAM-1TB HDD-2GB-15.6"W10 NOTEBOOK


CASPER CN-V7K6200B CORE İ5 6200U 2.3GHZ-12GB RAM-1TB HDD-2GB-15.6"-W10

Şimdiden teşekkür ederim.
 
Kardeş bu bilgisayar 4 gb ram i var İsteğe bağlı 4 gb ram ekliyor satan firma herhalde. çok teşekkürler.

Birde bu bu bilgisayarin isletim sistemi Freedos

Biri bana adam gibi maks 2700-2800 olan bir dizüstü bilgisayar söyleyebilir mi? İşlemcisi 6.nesil.Ram i 4gb dan fazla olan.İŞLETİM SİSTEMİ WİNDOWS 10 OLAN.Ekran kartı adam gibi olan.Markası DELL olmayan ve GTA5'i adam gibi oynatan.??
'
 
Kardeş firma ile görüşürsen işletim sisteminin deneme sürümünü yüklüyorlar o fiyat aralığında freedos alman daha ucuza gelir
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı