2500-3000 TL'ye Monitör, Klavye, Mouse Dahil Toplama Bilgisayar Önerisi

• Konuyu başlatan type
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 2.489

type

Hectopat
İşlemci:VATAN COMPUTER - INTEL - Core i5 4670K Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm

Anakart:VATAN COMPUTER - MSI - Z87-G45 GAMING Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart - Anakart

Kasa:VATAN COMPUTER - CORSAIR - CARBIDE SER

Ram:VATAN COMPUTER - GSKILL - 16GB (2x8GB) Trident X DDR3 2133MHz CL9 1,65V Dual Kit Ram - Ram

Soğutma:VATAN COMPUTER - COOLER MASTER - HYPER 212X LGA775/1155/1156/1366/2011 & AM2/AM2+AM3/AM3+/FM1

Ekran kartı:VATAN COMPUTER - ZOTAC - GTX670 AMP GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kart

HDD:VATAN COMPUTER - WD - 3.5" 1TB Caviar Black Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk - Dahili Harddisk

SDD:VATAN COMPUTER - KINGSTON - 120GB HyperX 3K Serisi Sata 3.0 Cache SSD (Okuma 555MB / Yazma 510MB) - Solid State Disk

Klavye:VATAN COMPUTER - LOGITECH - G105 GAMING KEYBOARD - TR LAYOUT - Klavye

Mouse:VATAN COMPUTER - A4 TECH - BLOODY V3 MULTI-CORE GUN3 GAMING MOUSE - Mouse

Monitör:VATAN COMPUTER - AOC - 23" D2357Ph 3D LED MON

Kasa Fanı soğutması için X4 Adet:VATAN COMPUTER - CORSAIR - Air Serisi AF140 QUIET EDITION 140MM FAN - So

Kasa Fanı 1 Adet:VATAN COMPUTER - CORSAIR - Air Serisi SP120 HIGH PERFORMANCE EDITION 120MM FAN - So

İşlemci soğutucusu için 2 inci Fanı 1 Adet:VATAN COMPUTER - COOLER MASTER - BLADE MASTER 120MM FAN - So

Selamlar, fiyat araştırması yapıyorum bana bu parçaların fiyatlarını tek tek verebilecek var mı Vatan PC %25 indirimi dahil ne kadara mal edebilirim böyle bir sistemi tam takır... Veya sizin önerilerinizi bekliyorum söyle söylemeliyim daha ucuza nasıl mal edebilirim en ucuz.

Amerika'da Amazon diye bir firma var Amerika'dan getirebilir miyiz getirebilirsek hangi yolla en ucuz yapabiliriz fiyat araştırması... Şimdi bu sistemden neyi kısabilirim gereksiz görürsek 2500 TL var max 3000 TL kadar belki çıkarabilirim bu sistem kaç para mal edebilirim bildiğiniz bilgisayarcılar var mı fiyat araştırması yapıyorum yardım edebilecek?

Sonuç olarak 3000 TL'ye kadar çıkabileceğim tam sistem önerisi istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle bu kadar ürünü Amazon'dan getirtirseniz gümrüğe takılır yüksek meblağlar ödersiniz. Bu sebeple Türkiye'den toplayın. Bundan dolayı da konu başlığını 3 bin TL sistem tavsiye yapıyorum. Linkleri atarken düzenli atın, noktalama ve yazım kurallarının geneline uyun, aynı konuyu 2 defa açmayın ve konu ile alakalı başlıklar seçin.

Ve fiyat araştırması yapıyorum demişsiniz eğer 1 aydan uzun süre sonra alacaksanız şimdiden fiyat araştırması yapmak saçma olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı