1.800-2.000 Tl'ye Monitör dahil Toplama Bilgisayar

R9 280X bu ikisinden de daha performanslı ancak aradaki performans farkı kesinlikle R9 280X almalısın demem için yeterli değil. Geri kalan iki karttan da R9 285 daha performanslı. Onu almanı öneririm. Model olarak da STRIX en kalitelisi.
Asus'un modeli çok tutulmuş ancak hiç bir mağazada bulamıyorum. İnternette baktım hiçbir yerde gözükmüyor. :( :(

www.vatanbilgisayar.com: Asus R9 285 STRIX OC Edition 2GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
aaaaaSinerji Bilgisayar   TP Link Modem ve Ağ Ürünleri   Oki Yazıcı.png
Sistemin son hali böyle. Şu anki fiyatlarıyla 2318. Ancak dolar düşer ve indirim kalkarsa tahminimce bir 100tl gibi oynar (?).

Pardon
Klavyeyi çıkarmayı unutmuşum listeden :p

@Silinen üye İşte bir yaklaşık olarak 2400 gibi bir fiyat olur sanki. Ekipmanlarla 2.500

@Silinen üye Hemen almayacağım için siteyle ilgili bir problem yok. Aslında o temsili. Ama güvenilir ise ve fiyatlarda yanlışlık yoksa nicin olmasın :) Toplamada sorun yok değil mi?

İyi uykular herkese. Yatıyorum cevabı ancak yarın sabah yazabilirim (bir şey yazarsaniz)

-Asus Strix R9 285
-Gigabyte H81M S2PV
-Zalman Z3 Plus
-ZM600-LX
-Corsair 2x4 8gb 1600mhz Cl9
-Seagate 1tb 7200rpm
-İ5 4460
-Dell 21.5 E2214H LED
Sistem bu. Herkese çok teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin, çok hakkınız var :) @Silinen üye @Xamazunga @Silinen üye @Silinen üye . Konu kapanabilir, sorum olursa başka bir konuda sorarım :) .....

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı