2500-3000 TL'ye sistem toplama

ahmet gül

Hectopat
Katılım
2 Mayıs 2014
Mesajlar
42
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu pazar günü bir sistem toplatacağım. Vatan Bilgisayar'a 2500-3000 arası bir fiyat olsun fakat ne kadar düşük olursa o kadar iyi. Monitör dahil. SSD olursa çok güzel olur en azından sistemin kurulacağı bir 128'lik SSD olursa çok güzel olur. Sistem önerilerinizi bekliyorum şimdilik kafamdaki Technopat'ın sitesindeki Orta Seviye (Performans) Intel işlemcili olan daha güzel. Sistem önerileriniz var ise yazarsanız çok mutlu olurum sistem elime ulaşınca fotoğraflarını atmaya çalışacağım. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Adsız (2).png


Bu sistemi toplamıştım bir arkadaş için. O.C önemli değilse sizin için işlemciden ve anakarttan kısarak 128 GB'lik bir SSD'ye bütçe ayırabilirsiniz.
 
Bu sistem performanslı olacaktır. Kasa seçimini kendi isteğine göre değiştirebilir ve işlemci soğutucu, DVD sürücü ekleyebilirsin.

Güncelleme: SSD, Corsair LS veya Samsung Evo'yla değiştirilirse daha iyi olur.


Adsız.jpg
 
Son düzenleme:
Adsız.png
Bundan iyi sistem bulamazsın o fiyata bence.100 TL aşıyor belki ama ekran kartı en güncel ekran kartlarından ve R9 290'ı rahatlıkla geçiyor.Bu sistemi tavsiye ederim.
Düzenleme:Monitörü unutmuşum ekledim ama işlemciden kısmak zorunda kaldım.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı