2500 liraya sistem önerisi

Daha az enerji harcaması mı etkiledi seni? Afedersinde çok saçma bir gerekçe. Asla Asusa 200 tl fazla verme paran çöpe gider. Soğutucu gayet yeterli bir soğutucudur. O.C. yapsan bile rahatlıkla götürür o soğutucu seni uzun yıllar. Harddiski seagate yap. Ssd yide samsung evo tercih et.
 
Daha az enerji harcaması mı etkiledi seni? Afedersinde çok saçma bir gerekçe. Asla Asusa 200 tl fazla verme paran çöpe gider. Soğutucu gayet yeterli bir soğutucudur. O.C. yapsan bile rahatlıkla götürür o soğutucu seni uzun yıllar. Harddiski seagate yap.
Seagate 168 TL Toshiba 169 TL ydi aradaki cache farkını görmemişim Toshiba 32MB Seagate 64MB'ymiş. Değiştirdim. İleride overclock düşünebilirim yetersiz kalmaya başladığı zaman sistem. Teşekkürler her şey için sanırım bu sistem hazır oldu. Şu an sadece monitör kaldı. Şu an kullandığım monitörden memnunum fakat VGA monitör o yüzden hakkını veremeyeceğim GTX970'in. Onun içinde öneri alabilirim.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı