Hocam teşekkür ediyorum. S7 alayım o zamanHuawei P10 kamera olarak S7'nin yanına bile yaklaşamaz.
Video konusunda, OIS konusunda S7 net bir şekilde önde. Gece performansı olarak P10'un içinden geçiyor. P10'un S7 ile yarışabileceği tek nokta gündüz fotoğraf çekmek.
Mi 6 ve Iphone 6s arasında kaldım. Fotoğraf benim için önemli olduğu için S7 tercih edeceğim.S7'de karar kılmışsın gibi. Çok başarılı bir cihaz kesinlikle pişman olmazsın.
6S ile Mİ6 kıyaslanamaz bile Mİ6 çok daha iyi bir cihaz. S7 tercihi iyi tercih hayırlı olsun şimdiden.Hocam teşekkür ediyorum. S7 alayım o zamanyanına birde şu micro sd düşündüm.
SAMSUNG MICRO SD EVO PLUS 128GB CLASS 10 ADAPTÖRLÜ HAFIZA KARTI
Mi 6 ve Iphone 6s arasında kaldım. Fotoğraf benim için önemli olduğu için S7 tercih edeceğim.![]()
Hocam birde Mi 6 ve S7 arasında kalmıştım ama dediğim gibi fotoğraf olmassa olmaz S7. Sizce hata yapmadım değil mi ?6S ile Mİ6 kıyaslanamaz bile Mİ6 çok daha iyi bir cihaz. S7 tercihi iyi tercih hayırlı olsun şimdiden.
Bence hata yapmadınız S7 kamera olarak daha iyi.Hocam birde Mi 6 ve S7 arasında kalmıştım ama dediğim gibi fotoğraf olmassa olmaz S7. Sizce hata yapmadım değil mi ?
@FurkanEmir41 @Xen @Murat Burç @Son Ispartalı hocam ₺ 2199 di telefon vatan'da en son şimdi ₺ 2599O model "Desire 10 Pro" normal 10 Pro değil. P10 S7 ile kapışır ancak geçemez, benzer kamera performansları var. P10 Plus S7'yi geçer S8 ile rahat kapışır. Aynı SD kart 190 lira.
Samsung 128GB MicroSD Evo Plus Class10 80mb/sn Hafıza Kartı Fiyatı
S7'yi diyorsan normal fiyatı 2600@FurkanEmir41 @Xen @Murat Burç @Son Ispartalı hocam ₺ 2199 di telefon vatan'da en son şimdi ₺ 2599
neden bu kadar hızlı arttı ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.