2500₺ telefon önerisi

156758

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar kardeşime 2500₺ civarı bir telefon alacağım bu onun ilk telefonu önerilerinizi bekliyorum. Aradığımız spesifik bir özellik yok, uzun ömürlü olsun, teşekkürler.

Sizce iyi mi ithalatçı garantisi?
Telefoda sıkıntı olduğu zaman Xiaomi Türkiye servisine gönderebilirsiniz ve hiçbir sıkıntı olmaz. İthalatçı garanti telefonu satan firmaya gönderirsiniz ve bazen telefonun sıkıntısını giderirken içindeki orijinal parçaları çalabilirler. İthalatçı garantili pek güvenli değil.

Naçizane tavsiyem 2000 TL üstü telefonlarda yedek parça imkanı daha fazla olan, daha çok satılan modelleri tercih etmeniz. İlerleyen zamanda bir ekran değişimine telefonun yarı parasını bırakmayın.

Honor Play aldık arkadaşa.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar kardeşime 2500₺ civarı bir telefon alacağım bu onun ilk telefonu önerilerinizi bekliyorum. Aradığımız spesifik bir özellik yok, uzun ömürlü olsun, teşekkürler.

Ben de bu fiyata bir telefon almayı düşünüyorum. Çoğunlukla Poco öneriliyor. Yine de, yurt dışında fiyatı 300 dolar olan, ithalatçı garantili telefona 2500tl vermek pek mantıklı değil. Ben TR garantili Mate 20 Lite'ı tercih edeceğim, size de onu tavsiye ederim..

Ben de bu fiyata bir telefon almayı düşünüyorum. Çoğunlukla Poco öneriliyor. Yine de, yurt dışında fiyatı 300 dolar olan, ithalatçı garantili telefona 2500tl vermek pek mantıklı değil. Ben TR garantili Mate 20 Lite'ı tercih edeceğim, size de onu tavsiye ederim..

Ben de önceki mesaja yazmıştım nasıl diye cevap gelmedi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı