Harika gözüküyor şu anlık seçimim bu ancak bu Aula markası nedir hiç duymadım pek kontrol etmiyorum öyle şeyleri yani.
![]()
Furycube K99 Pro Mekanik Klavye
Yazma ve oyun deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyan bu mekanik klavye, hem performans hem de estetik anlamda beklentilerin ötesine geçiyor. Gasket montaj yapısı sayesinde daha sessiz, daha esnek bir tuş hissi sunarken, 1.2mm Flex Cut Hotswap PCB ile üstün kişiselleştirme imkânı sağlar. HMX ve...mecmonkey.com
Hocam aula markası hem mouse hem de klavye tarafında gayet güzel ürünler üretiyor. Aklınızda şüphe kalmasın. Zaten geçen sene temu kampanyasından sonra neredeyse duymayan kalmadı.Harika gözüküyor şu anlık seçimim bu ancak bu Aula markası nedir hiç duymadım pek kontrol etmiyorum öyle şeyleri yani.
Bütçe olarak pek fazla çıkarmak istemiyorum pek fazla oyun oynamıyorum günlük iş için mekanik seviyorum açıkçası ancak, yalıtım konusunda ne demek istediğinizi anlayamadım ses konusunda mı yoksa su vesaire o tarz dökülmelerden mi bahsediyorsunuz?Bu butcede tercih edilmemeli hocam. Yalıtımı direkt olarak yok klavyenin. Biraz daha zorlayıp bunu almak daha mantıklı.
Stok yok.
Bütçe olarak pek fazla çıkarmak istemiyorum pek fazla oyun oynamıyorum günlük iş için mekanik seviyorum açıkçası ancak, yalıtım konusunda ne demek istediğinizi anlayamadım ses konusunda mı yoksa su vesaire o tarz dökülmelerden mi bahsediyorsunuz?
Harikasın teşekkür ederim.Yalıtım klavyenin içinde olusan yankıyı ve titresimi azaltarak daha iyi bir ses ve hissiyat verir. Klavyenin icindeki bosluklarida doldurur. S100 Pro modelinde direkt olarak yalitim yok.
Eki Görüntüle 2620979
Attigim F99 modeli gayet iyi bir yalitima sahip. Gasket olmasida avantaj. Switchleride cok daha kaliteli.
Eki Görüntüle 2620980
%100 klavye kıtlığı var şu sıralar. F99 mantikli kalan tek secenek bu butcelerde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.