2500 TL %100 klavye önerisi

Bütçe
2500

NobikFly

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba eski %100 2000TL öneri konularına baktım ancak hepsinin stoğu bitmiş. Güncel olarak %100 2000 veya ufak küsuratlı güzel bir klavyeye ihtiyacım var.

Bu butcede tercih edilmemeli hocam. Yalıtımı direkt olarak yok klavyenin. Biraz daha zorlayıp bunu almak daha mantıklı.

Stok yok.

Harika gözüküyor şu anlık seçimim bu ancak bu Aula markası nedir hiç duymadım pek kontrol etmiyorum öyle şeyleri yani.
Hocam aula markası hem mouse hem de klavye tarafında gayet güzel ürünler üretiyor. Aklınızda şüphe kalmasın. Zaten geçen sene temu kampanyasından sonra neredeyse duymayan kalmadı.

Bu butcede tercih edilmemeli hocam. Yalıtımı direkt olarak yok klavyenin. Biraz daha zorlayıp bunu almak daha mantıklı.

Stok yok.
Bütçe olarak pek fazla çıkarmak istemiyorum pek fazla oyun oynamıyorum günlük iş için mekanik seviyorum açıkçası ancak, yalıtım konusunda ne demek istediğinizi anlayamadım ses konusunda mı yoksa su vesaire o tarz dökülmelerden mi bahsediyorsunuz?

Bütçe olarak pek fazla çıkarmak istemiyorum pek fazla oyun oynamıyorum günlük iş için mekanik seviyorum açıkçası ancak, yalıtım konusunda ne demek istediğinizi anlayamadım ses konusunda mı yoksa su vesaire o tarz dökülmelerden mi bahsediyorsunuz?

Yalıtım klavyenin içinde olusan yankıyı ve titresimi azaltarak daha iyi bir ses ve hissiyat verir. Klavyenin icindeki bosluklarida doldurur. S100 Pro modelinde direkt olarak yalitim yok.

4-6c5eb4 (1).png

Attigim F99 modeli gayet iyi bir yalitima sahip. Gasket olmasida avantaj. Switchleride cok daha kaliteli.

images (6).jpeg

%100 klavye kıtlığı var şu sıralar. F99 mantikli kalan tek secenek bu butcelerde.

Yalıtım klavyenin içinde olusan yankıyı ve titresimi azaltarak daha iyi bir ses ve hissiyat verir. Klavyenin icindeki bosluklarida doldurur. S100 Pro modelinde direkt olarak yalitim yok.

Eki Görüntüle 2620979

Attigim F99 modeli gayet iyi bir yalitima sahip. Gasket olmasida avantaj. Switchleride cok daha kaliteli.

Eki Görüntüle 2620980

%100 klavye kıtlığı var şu sıralar. F99 mantikli kalan tek secenek bu butcelerde.
Harikasın teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı