2500 TL 2. Yayın PC'si Toplama

OBS Eklentisi sizin ev içi ağınızı kullanacak. Fiber olup olmamasının bir önemi yok yani. Ancak ne olursa olsun, sonuçta eklentinin oyun bilgisayarındaki ucu mutlaka bir encoding işi görecek ve yine kaynak kullanacak. Bu işin anlamını kaybettirmiyor mu? (Şu saatten sonraki sorularım büyük ihtimalle meraktan kaynaklıdır.)

Şahsen ben Wtcnn isimli yayıncının videosunu izledim. Ek olarak Levo isimli yayıncı da bu yöntemi kullanıyormuş. İnternetim sağlam en kötü modemi de güzelinden değiştirirsem zaten ev içi ağım konusunda sıkıntı yaşamam.

Eğer merakınız var ise onun videosunun linkini atabilirim internet konusunda açıklamaları mevcut.

Son olarakta yok bu işin anlamı 2 PC kullanarak maksimum performans ile yayın yapmak ki bu da oluyor. OBS oyun bilgisayarında çalışmadan açık duruyor ki en fazla %2-3 CPU kullanıyor onun da FPS ye çok çok az etkisi oluyor diyebilirim. Aslında oyun bilgisayarında pek encoding yapmıyor diyebilirim bütün yükü 2. PC yapıyor. Her türlü güzel oluyor başta ki düşük bütçeler için :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı