2500 TL APU sistem önerisi

Bütçe
2500

Bütçenizi 60 TL daha aşacak ama seçtiğiniz kasa çok az hava alıyor çünkü önü kapalı. Isı problemi çıkarabilir. Bu kasa ise önü mesh yani hava alıyor.

Hocam fiyatı çok aştı, biraz daha düşük fiyata bulabilirseniz iyi olur.

300 TL aştı. Bütçem 2500 idi.

Tamam bir şeyleri düşüreceğim. Bu arada 2200G'yi tray almayın. Çünkü fanınız yok. Kutulu versiyonundan alın. Bir an dalgınlığınıza düşebilir diye dedim.

Kasayı ve donanıma o kadar etkisi olmayan parçaları düşürelim ondan sonra olmazsa anakartı düşürürüz. Kasayı bunu alın.

Son düzenleme:
Hocam PSU hakkında bir sıkıntı var mı? En çok korktuğum parça o çünkü. Bir incelerseniz sevinirim.

Hala araştırıyorum ama B450'den vazgeçmek dışında başka bir seçenek bulamıyorum.
Hocam PSU hakkında bir sıkıntı var mı? En çok korktuğum parça o çünkü. Bir incelerseniz sevinirim.
PSU konusunda bir bilgim yok ama forumda PSU ile alakalı bir görüşleri inceleyebilirsiniz.

Hala araştırıyorum ama B450'den vazgeçmek dışında başka bir seçenek bulamıyorum.

PSU konusunda bir bilgim yok ama forumda PSU ile alakalı bir görüşleri inceleyebilirsiniz.
Hocam şuan 2.300 TL. Kusura bakmayın yanlış hesaplamışım, hangi kasa daha iyiyse onu ekliyelim. Kusura bakmayın tekrar.

Hocam şu an 2.300 TL. Kusura bakmayın yanlış hesaplamışım, hangi kasa daha iyiyse onu ekliyelim. Kusura bakmayın tekrar.

Ben de bir hesaplama yaptım ama bende de 2817 TL çıktı.
Hocam şu an 2.300 TL. Kusura bakmayın yanlış hesaplamışım, hangi kasa daha iyiyse onu ekliyelim. Kusura bakmayın tekrar.

Hatta şu attığım 60 lira daha ucuz olan kasa ile hesapladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…