2500 TL APU sistem önerisi

Bütçe
2500
Hocam yardımlarınız için çok teşekkürler. Çözünürlüğü düşürürüm yine büyük ihtimal. Tekrar sağolun yardımlarınız için.

Hocam yardımlarınız için çok teşekkürler. Çözünürlüğü düşürürüm yine büyük ihtimal. Tekrar sağ olun yardımlarınız için.

Bir şey değil. 720p ayarlarda denersiniz FPS fazlaysa 900P'ye veya 1080P'ye yükseltirsiniz.

Anakarti verdigim anakartla degistir, B450M-A PRO`nun bir albenisi yok. Sadece sozde O.C kilidi acik, mosfet ve VRM sogutmasi bulunmayan A320`den hallice bir anakart.

Gerçekten önerir iseniz fiyatta ciddi bir düşüş olur.
Değiştirdim. Sağolun.
@260112 Hocam bir de size danışıyım. Sistem toplama konularına etiketleyin demişsiniz. Sistemin son hali:

Son düzenleme:
Gayet güzel bir kasa 2 fanlı olmasına rağmen her tarafından hava girişi olduğu için buzdolabı gibi kasa. Aynı kart arkadaşımda 70-75 derece civarında iken benim kasamda 65 oluyor en fazla.
Ekstra 1 fan daha takabilir miyim?

Tabii ki. Sanırım 2 adet yukarı 2 adet öne toplam +4 fan takılıyor. Eğer fan alamayacaksanız ön alttaki fanı ortaya takarsanız daha iyi oluyor.
Şu an kullandığım fanı ön tarafa takacağım.
Arkadaşlar hepinize yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Yine bir sorusu ve tavsiyesi olan varsa cevaplamaya çalışacağım.

Dostum bende de R3 2200G var. Belki merak edersin diye söylemek istediklerim var.
1- APU sistem kullanacaksan RAM'i 16 GB çift kanal yapmanı tavsiye ederim. Çünkü 8 GB'nin 6 GB'si sana 2 GB'si Vega 8'e gider. 6 GB günümüzde pek yeterli değil. Tabii bütçene bağlı. İleride geliştirebilirsin istiyorsan.
2- hiç sorun çıkmadan bu halinle oynayabileceğin oyunlar; LoL, CS:GO, Valorant, GTAV, pubgm, r6. popüler olanları yazdım. Bu oyunlardan bazısını yüksek bazısını düşük ayarda rahatlıkla oynarsın.
3- APU almak bence çok mantıklı. Düşük bütçesi olanlar için özellikle. Ben işlemciyi 7 ay önce ikinci elden 525TL'ye aldım. 1800TL'ye monitör dahil sistem topladım. İleride ekran kartı takarsan tadından yenmez.
4- overclock yapma amaçlı B450 alırsan iyi olur. Bende A320 var ama seneye komple bilgisayarı değiştireceğim.
Aklına takılan bir şey varsa sorabilirsin. Sistemi 7 aydır kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…