Hocam yardımlarınız için çok teşekkürler. Çözünürlüğü düşürürüm yine büyük ihtimal. Tekrar sağolun yardımlarınız için.CS:GO'da en düşük ayarlarda en az 110 FPS'lere düşersin. GTA 5'te High ayarlarda en az 50 FPS ama genellikle 60 FPS ve üstü. Valorant da ise CS:GO'ya yakın değerler alırsın. Yani genellikle akıcı bir deneyim alırsın böyle oyunlarda. Performans düşük gelirse aynı RAM'den alırsan performans en az 50 FPS falan artar.
Hocam yardımlarınız için çok teşekkürler. Çözünürlüğü düşürürüm yine büyük ihtimal. Tekrar sağ olun yardımlarınız için.
Gerçekten önerir iseniz fiyatta ciddi bir düşüş olur.Hocam kasa olarak daha iyi değil mi bu? Ben kullanıyorum gerçek bir F/P canavarı.
Zalman T7 Mid Tower Fanlı ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Zalman T7 Mid Tower Fanlı ATX Bilgisayar Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Değiştirdim. Sağolun.Anakarti verdigim anakartla degistir, B450M-A PRO`nun bir albenisi yok. Sadece sozde O.C kilidi acik, mosfet ve VRM sogutmasi bulunmayan A320`den hallice bir anakart.
Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.949,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Gerçekten önerir iseniz fiyatta ciddi bir düşüş olur.
Ekstra 1 fan daha takabilir miyim?Gayet güzel bir kasa 2 fanlı olmasına rağmen her tarafından hava girişi olduğu için buzdolabı gibi kasa. Aynı kart arkadaşımda 70-75 derece civarında iken benim kasamda 65 oluyor en fazla.
Ekstra 1 fan daha takabilir miyim?
Şu an kullandığım fanı ön tarafa takacağım.Tabii ki. Sanırım 2 adet yukarı 2 adet öne toplam +4 fan takılıyor. Eğer fan alamayacaksanız ön alttaki fanı ortaya takarsanız daha iyi oluyor.
Merhabalar, iyi forumlar. Şöyle bir sistem topladım, sizlerden yardım istiyorum. Sistem iyi midir? Önerileriniz var mıdır? Cevaplarınızı bekliyorum. Her türlü soruyu ceza yemediğim sürece cevaplamaya çalışacağım. Sistemi aşağıya bırakıyorum.
AMD Ryzen 3 2200G Socket AM4 3.7GHz 6MB Önbellek 65W İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
https://www.hepsiburada.com/msi-a32...tx-anakart-p-HBV00000NORF7?magaza=Hepsiburada
FSP Hydro 500 80plus Bronze 500w Güç Kaynağı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Patriot PVS48G320C6 Viper Steel 8GB DDR4 3200 MHz CL16 Ram Fiyatları ve Özellikleri
Tekrar önerilerinizi bekliyorum.
not: SSD veya hard disk tercihi yapmayacağım. Şu an mevcut olanları kullanacağım.