2500 TL APU sistem toplama

Bütçe
2500 tl
Hocam ikinci el şart. Param güvendesiz asla alma bu arada. İstanbul'da oturuyorsan şanslısın gidip görürsün.

Ryzen 3 2200G: Ortalama 2.el 750 lira civarı.
Anakart: Ortalama bir 2.el A320 anakart 400-430 lira civarı.
RAM: Ortalama 320-350 arası 8 GB DDR4 3000 MHz 2.el
SSD: 120 GB sıfırı 170 liraya var.
Kasa+ PSU: 350 liraya 400 Watt'lı kasalar var.
Monitör: 350 lira 20 inç 60 Hz rahat bulunur.
Topladığımda 2400 lira ediyor. PSU biraz sıkıntı ama daha iyisi bulamadım maalesef. Bu arada bunlar pazarlıksız fiyatlar. Biraz pazarlıkla 2200 civarına gelebilir belki.

Hocam ben çok aradım R3 2200G 2.el bulamadım.

Bir de SSD zaten bende var o konuda sıkıntın olmasın ancak bende orijinal Windows yok bu bilgisayarda bile sürekli mavi ekran kırmızı ekran vb veriyor sizce ne yapmalıyım.

Bu arada 2.el bulamadım derken ben fanlı modelini arıyorum sıfırını 1050 TL anca buldum.

Hocam ben çok aradım R3 2200G 2.el bulamadım.

Bir de SSD zaten bende var o konuda sıkıntın olmasın ancak bende orijinal Windows yok bu bilgisayarda bile sürekli mavi ekran kırmızı ekran vb veriyor sizce ne yapmalıyım.
Hocam öncelikle sistem özelliklerini yaz. Ona göre işletim sistemi önerisi yapabilirim belki. Ryzen 3 2200g çok var ya. Birazdan link atacağım.
Sahibindene girer girmez karşıma çıkan ilk ilan.

Hocam öncelikle sistem özelliklerini yaz. Ona göre işletim sistemi önerisi yapabilirim belki. Ryzen 3 2200g çok var ya. Birazdan link atacağım.
Sahibindene girer girmez karşıma çıkan ilk ilan.
hocam benim sıkıntım fanlı modeli bulmak

Hocam 2100 liraya bu iş hallolur o zaman. Şu anki bilgisayarının kasasını kullanabilirsin zaten. Sormak istediğiniz başka bir şey var mı yardım edeyim ? Bu arada sisteminizi söylemediniz. Bu aralar bir sürü işletim sistemi deniyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı