2500 TL Asus Zenfone 3 Deluxe Alınır mı?

0x2121

Kilopat
Katılım
17 Ekim 2015
Mesajlar
583
Makaleler
2
Evet arkadaşlar zenfone 3'ün çıkmasına çok az bir zaman kaldı. Ben de bu telefonu bekliyorum. Deluxe ile normal modeli arasında çok fazla fark olur mu ? Ayrıca Deluxe modeline 2300-25000TL civarı para verilir mi ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Normal modeli ile arasında performans olarak çok fark var. Deluxe modeli diğer modellerden ayıran en önemli özelliği RAM kapasitesi. 6 GB RAM ile geliyor. Eğer bu RAM miktarı seni cezbetmişse alabilirsin. Önerim ise S7, S7 Edge ve HTC 10 olur.
 
Ben iphone 4'den sonra samsung s4 kullanmaya başladım ilk android deneyimimdi kendimi o kadar özgür hissetmiştimki apple tövbe dedim ama yıllar sonra android için samsungun iyi bir tercih olmadığının kararını verdim her güncellemede telefon ağırlaştı ve mala bağladı arayüz olarak çok sıkıntılı şuan ram sıkıntısı var 2.resimi çekerken foto modundan çıkıyor ram doluyor. Yakınıma asus zenfone 4 aldım 1.5 ram olmasına rağmen hiç takıldığını görnedim arayüzü bal gibi akıyor ben s4 de zamanında 1750 tl verip aldım zenfone 700 tl ye aldık velhasılkelam fiyat-performans diğerleri göte kaçan şemsiye. İşim gereği sürekli pc başındayım deli gibi araştırma yapıyorum şimdi zenfone 3 deluxe bekliyorum bütçem elverirse kesinlikle alıcam almayı düşünen teknopatçılara da tavsiye ediyorum ama yinede gelir gelmez değilde inceleme videoları ve kullanıcı yorumlarını da beklemekte fayda var derim.[emoji106]
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı