2500 TL Bilgisayar Toplama

@Silinen üye R9 290 Tri-x sanırsam 750W'lık bir güç kaynağı ile çalışıyor. Fakat siz 550W'lık bir güç kaynağı göstermişsiniz. Şimdi dikkatimi çekti. 550W sorun olur mu ? Olursa kaç W'lık bir güç kaynağı yeter.
 
Teşekkürler. Sanırım daha yapılacak bir şey kalmadı. İnşallah bilgisayarı kazasız belasız alırım. Konuyu kilitleyebilirsiniz.
 
Açıklama yapmam gerekirse şu anki bilgisayarım çok kötü. Şu ana kadar Minecraft'ı bile kasarak oynamış bir insan olarak yüksek ayarlarda oynamamı düşünmem saçma değil her halde.

EDİT: Bu arada GTX 970 fiyatları benim bildiğim çok yüksek değil. Ekran kartı düşürmek yerine, İşlemciyi AMD yapabilirim. Biraz geç söyledim ama şimdi değiştirdim kararımı.


Bak kardesim amd gibi ucuz bir islemci alipta gtx970 gibi bit ekran karti alirsan hic bir oyunda iyi performans alamazsin darboğaz olur arkadasin dedigi gibi gtx770 ve intel bir islemci alirsan daha mantikli olur
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı