2500 TL Bilgisayar Toplama

KarLLosTT

Kilopat
Daha fazla  
250 TL bütçem var. Öneride bulunur musunuz?
Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
  • İşlemciyi i5 6400 yap. Hatta i3 6100 bile yapabilirsin.
  • SSD'yi 120 GB farklı bir SSD ile değiştir. V300 serisi çabuk performans kaybeden bir seri.
  • Bellek olarak 2133 MHz frekansa sahip olanlar oyun için işini görecektir.
  • HDD olarak WD Cav. Blue 1 TB tercih edebilirsin.
  • Kalan bütçeyi ekran kartına ver.

anakartı msı pro vd alabilirsin anakart bütçene göre gereksiz. onun yerine ekran kartını gtx 960 2g yada 4g alabilirsin. ssd 120 gb yeterli 240 fazla eğer oyun için kullanacaksan

@JaroxJamaica rahatsız ediyorum kusura bakmayın, son sorum olacak bu. Dediğim gibi sistem toplayacağım ekim de. Bendeki sistem 6 yıllık. Ben de toplamda 600GB'lik Sabit Disk var. Bunları yeni sistemime taksam sistem de bir sıkıntı çıkar mı, çıkmasa bile herhangi bir kötü etkisi olur mu?

Msi h110m pro vd ile değiştir anakartını

120 gb bir ssd almani öneririm

Ramlerde anakartin desteklediği 2133mghz ramlerle değiştirirsin

Oyun oynicaksin diye tahmin ediyorum o yüzden en önemli olan şey ekran kartı ve yeni nesil ekran kartları geldi artık eski nesile bakmanin bi anlmai yok sadece 1 ay kadar bekle rx480 4gb modelini al seni uzun süre götürsün derim

Msi h110m pro vd ile değiştir anakartını

120 gb bir ssd almani öneririm

Ramlerde anakartin desteklediği 2133mghz ramlerle değiştirirsin

Oyun oynicaksin diye tahmin ediyorum o yüzden en önemli olan şey ekran kartı ve yeni nesil ekran kartları geldi artık eski nesile bakmanin bi anlmai yok sadece 1 ay kadar bekle rx480 4gb modelini al seni uzun süre götürsün derim

Oha! Bir ay mı? Bir bilginiz var mı? 4Gb modelini alacaktım da 1 ay beklemek koyar yani.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı