2500 TL Civarı Sistem Toplama

Bende R9 380 alacağım kart güzel ve performanslı belleği diğerlerine göre yüksek ve ucuz bir anakart bende sistem 2500 lira civarında yazmış olsaydın o ekran kartını seçecektim. O ekran kartı ile yüksek ayarlarda çok iyi işini gören ve 4 seneden fazla işini görebilir. Bu videoda aldığın anakartı daha iyi tanıyabilirsin ;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer daha ucuz bir sistem istiyorsan şu şekilde bir sistem dizdim fazla zamanım yoktu eğer bu topladığım sisteme uygun bütçe ayırdıysan bunu alabilirsin eğer DDR4 bir sistem istiyorum diyorsan tekrar toplayabilirim.

Eki Görüntüle 115040
Bu bütçeye H97 PC Mate gereksiz.
 
Hocam bu topladığın sistem hoşuma gitti. SSD'yi biraz daha para biriktirdiğim zaman alabilirim. Çoğu insan toplamışken biraz daha bütçe ayırıp skylake sistem toplamamı söylüyor fakat skylake sistemler de 4000 liranın altında toplanmıyor sanıyorsam. O yüzden pek sıcak bakmıyorum hocam. Daha uygun fiyatlara toplanıyorsa niye olmasın. Birde skylake sistem ile normal sistem arasında niye bu kadar fark var ?
Çok daha yeni bir işlemci ve teknolojileri de öyle tam olarak bütçe söylersen bana ona göre tekrar toplayabilirim.

Bu bütçeye H97 PC Mate gereksiz.
Ne konuda gereksiz ?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı